Колеги , ако някой е запознат ще съм му много благодарен ако ми помогне . Става въпрос за следното . При прехвърляне на автомобил вече регистриран в БГ. и с регистрация в съответния град. Задължително ли е колата да мине през КАТ или може само с документите да стане прехвърлянето? Става въпрос за моя Бравок. Ще ми е доста трудно да се появя в КАТ с тези черни стъкла. Май ще има доста да разлепям. Предварително благодаря за съветите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги , въпрос за прехвърляне на автомобил!!!
Collapse
X
-
mnpenchev
имаш гратисен период 1 месец ли беше 2 ли беше не помня, за толкова все ще си оправиш проблемните неща по колата , а може да пробваш и така. Ако те върнат, ще ги оправяш, няма начин.
Коментар
-
Re: Колеги , въпрос за прехвърляне на автомобил!!!
dilyanski1977 написа:Колеги , ако някой е запознат ще съм му много благодарен ако ми помогне . Става въпрос за следното . При прехвърляне на автомобил вече регистриран в БГ. и с регистрация в съответния град. Задължително ли е колата да мине през КАТ или може само с документите да стане прехвърлянето? Става въпрос за моя Бравок. Ще ми е доста трудно да се появя в КАТ с тези черни стъкла. Май ще има доста да разлепям. Предварително благодаря за съветите.
Коментар
-
Buch написа:dilyanski1977 написа:Колеги , ако някой е запознат ще съм му много благодарен ако ми помогне . Става въпрос за следното . При прехвърляне на автомобил вече регистриран в БГ. и с регистрация в съответния град. Задължително ли е колата да мине през КАТ или може само с документите да стане прехвърлянето? Става въпрос за моя Бравок. Ще ми е доста трудно да се появя в КАТ с тези черни стъкла. Май ще има доста да разлепям. Предварително благодаря за съветите.
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Buch написа:dilyanski1977 написа:Колеги , ако някой е запознат ще съм му много благодарен ако ми помогне . Става въпрос за следното . При прехвърляне на автомобил вече регистриран в БГ. и с регистрация в съответния град. Задължително ли е колата да мине през КАТ или може само с документите да стане прехвърлянето? Става въпрос за моя Бравок. Ще ми е доста трудно да се появя в КАТ с тези черни стъкла. Май ще има доста да разлепям. Предварително благодаря за съветите.
Коментар
-
Kuku написа:Ако се сменя регистрационната табела, тоест града - с колата в КАТ!Ако не сменяш града, а само собственост - само с документите в КАТ!
Коментар
-
mnpenchev написа:имаш гратисен период 1 месец ли беше 2 ли беше не помня, за толкова все ще си оправиш проблемните неща по колата , а може да пробваш и така. Ако те върнат, ще ги оправяш, няма начин.
Коментар
-
mnpenchev
emdless4 написа:mnpenchev написа:имаш гратисен период 1 месец ли беше 2 ли беше не помня, за толкова все ще си оправиш проблемните неща по колата , а може да пробваш и така. Ако те върнат, ще ги оправяш, няма начин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар