Сега по ЗъРок-а казаха, че днес всеки българин щял да получи смс с текст "Не на корупцията!". Министъра (не разбрах кой) се обърнал към трите мобилни оператора да пратят този смс по повод международния ден за борба с корупцията...Е незнам за вас, ма съм кротък по природа. Но понякога има неща, дребни на глед, които обаче кат ме ръчнат в ребрата, та ме изчовъркат отвътре и се запътеят отзад да излизат... Е как може такива простотии да прави тая маймуна... Вместо да вземат тея горе да си оправят държавните дела и наистина да отрежат главата на корупцията от кръста, те умували как да се оправят, умували и накрая измислили да пратят смс... Крайно мизерно... и някак безхаберна постъпка... А дали вярват в постъпката си? Дали ще стане нещо, или само са похарчили чакай да видим са... ако 5,000,000 имат телефони, по 10 ст. смс-чето... не ми се мисли...Кат са тръгнали така, скоро очаквам да пуснат новина, че са вързали по повода червен конец на Байкушевата мура, фъргали са сол през рамо, гледали са им на боб и вътрешности от канарче или са им ляли восък и куршум... Мали.... Страх дейба, страшна корупция, няма утърване...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SMS - "Не на корупцията!" ?! - най-масовия спам :(
Collapse
X
-
Етикети: –
-
mnpenchev
Даже няма да го чета тоя ес-ем-ес, аз съм си корумпиран до мозъка на костите, по цял ден само рушвети вземам, от това се издържам и постоянно карам хората да ми бутат парички и други благинки по джебовете, няма да ме пречупят с някви си съобщенийца
-
mnpenchev написа:Даже няма да го чета тоя ес-ем-ес, аз съм си корумпиран до мозъка на костите, по цял ден само рушвети вземам, от това се издържам и постоянно карам хората да ми бутат парички и други благинки по джебовете, няма да ме пречупят с някви си съобщенийца"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
mnpenchev
Коментар
-
bubachko
И както всичко държавно, и това даже май не успяха да направят като хората... Нищо не получих... Някой изобщо да е? Баси държавата. Един СМС да обещаят, от сърце да ни насърчат с него да спрем корупцията, и него не ни го пратят... Само помпат, а после и един безплатен смс им се досвиди, па било то и спам
Коментар
-
Това да не е било пореднато журналистическо упражнение на свободна тематика с елементи на разсъждение и явни заемки от жанра научна фантастика,защото никой у нас нищо не е получавал.Все ми се струваше твърде нелепо за да е истина.ПП Абе той и трамвая на столетницата беше нелеп пък го излъчваха....
Коментар
-
Първо на първо е нагло се едно крадеца вика дръжте крадеца, нали дайте да им изпратим смс-и пък ние си знаем наща, много са нагли нашите управници. М/у другото сега върви клип по БТВ във връзка с корупцията, а смс-те не е нуждно да ги пращат при условие, че всички рабраха за замисъла или по точно за провала на идеята, понеже никой от мобилните оператори не се е съгласил. Другото, което ми е интересно защо не включат и БТК в промоцията те не могат да изпращат смс, но могат да се обаждат, защо трябва да се набутват само милите мобилни операторчета.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар