Сега по ЗъРок-а казаха, че днес всеки българин щял да получи смс с текст "Не на корупцията!". Министъра (не разбрах кой) се обърнал към трите мобилни оператора да пратят този смс по повод международния ден за борба с корупцията...Е незнам за вас, ма съм кротък по природа. Но понякога има неща, дребни на глед, които обаче кат ме ръчнат в ребрата, та ме изчовъркат отвътре и се запътеят отзад да излизат...
Е как може такива простотии да прави тая маймуна... Вместо да вземат тея горе да си оправят държавните дела и наистина да отрежат главата на корупцията от кръста, те умували как да се оправят, умували и накрая измислили да пратят смс... Крайно мизерно... и някак безхаберна постъпка... А дали вярват в постъпката си? Дали ще стане нещо, или само са похарчили чакай да видим са... ако 5,000,000 имат телефони, по 10 ст. смс-чето... не ми се мисли...Кат са тръгнали така, скоро очаквам да пуснат новина, че са вързали по повода червен конец на Байкушевата мура, фъргали са сол през рамо, гледали са им на боб и вътрешности от канарче или са им ляли восък и куршум... Мали.... Страх дейба, страшна корупция, няма утърване...

Коментар