Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Антивирусна?!.....????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Антивирусна?!.....????

Дайте съвет, ако може и да е без пари бирата е от мен Колегата МOYA като ми прати компа беше инсталирал туй-онуй, ама май е демо версия... и изтича след 5-6 дни....п.п. Ако може стъпките по инсталацията /ако е от интернет/ - да са описани като на прост човек, щото понякога имам чувството, че гледам компютъря като пенсионирана санитарка, дето по цел ден клизми е правила :D п.п. сега има инсталирана ЕSЕТ Smart Security temdono Fix 1.1 /free updates - Expire in 2050/ - туй жуотно май има двигател като мойто Пунто :D
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Re: Антивирусна?!.....????

donnna написа:
    Дайте съвет, ако може и да е без пари бирата е от мен Колегата МOYA като ми прати компа беше инсталирал туй-онуй, ама май е демо версия... и изтича след 5-6 дни....п.п. Ако може стъпките по инсталацията /ако е от интернет/ - да са описани като на прост човек, щото понякога имам чувството, че гледам компютъря като пенсионирана санитарка, дето по цел ден клизми е правила :D п.п. сега има инсталирана ЕSЕТ Smart Security temdono Fix 1.1 /free updates - Expire in 2050/ - туй жуотно май има двигател като мойто Пунто :D
    Не знам как е при теб, приятелю, но 2050 г. още не е настъпила поне по моите географски ширини .Ако ти трябва нещо друго, add/remove сегашната антивирусна ... , инсталираш нещо безплатно и сравнително ефикасно (например AVAST), не влизаш в медицински сайтове, turn ON pop-up blocker, редовно инсталираш само критичните! ъпдейти на Виндовс и те така :D .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: Антивирусна?!.....????

snake написа:
      donnna написа:
      Не знам как е при теб, приятелю, но 2050 г. още не е настъпила поне по моите географски ширини .Ако ти трябва нещо друго, add/remove сегашната антивирусна ... , инсталираш нещо безплатно и сравнително ефикасно (например AVAST), не влизаш в медицински сайтове, turn ON pop-up blocker, редовно инсталираш само критичните! ъпдейти на Виндовс и те така :D .
      ...или слагаш Линукс!
      Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

аз съм с нод32 и авг и двете ги има в замундата ... :D вършат някаква работа определеноа да, там в описанието на торентите пише как се инсталира, Успех

Коментар

Преди ползвах НОД32 ама с тия постоянни проблеми с ъпдейта си качих AVG. Доволен съм засега
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

www.avast.comПравиш си една регистрацийка за домашна употреба и ти праща ключ за 1 година.Откакто сме с нея навсякъде - вече няколко години - няма проблеми за нищо!
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз пък не използвам никаква.Когато имам някакви съмнения използвам онлайн сканирането на bitdefender.Когато някой ми докара по-големи проблеми,си инсталирам това което оправя проблема и после деинсталирам.

Коментар

Шах с пешката!!! верно ли така съм направил...... извинявай колега donnna. Най вероятно съм забравил да стартирам FIX exe-то, което я краква. Влизай в zamunda- пиши nod32 на търсачката- разгледай ги по дата и чети от долу коментарите (всичко е описано)
                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

http://free.avg.com

Коментар

Вземай само от някой познат антивирусна,аз преди 1 месец реших да си изтегля БитДефендер и какво се оказа че има вирус на антивирусната програма и машинката ми сгъна сега съм със Авира и съм доволен.Така че не тегли от нета има вируси

Коментар

Yavor написа:
                      www.avast.comПравиш си една регистрацийка за домашна употреба и ти праща ключ за 1 година.Откакто сме с нея навсякъде - вече няколко години - няма проблеми за нищо!
                      Аваст е много добра! И на двата лаптопа съм с нея и нямам проблем.

Коментар

довечера ши съ пробвам в къщи да кача една от всички големо благодарско на сичкото фиат фен...айде със здраве, че днес май пак ще спа на работното място....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          довечера ши съ пробвам в къщи да кача една от всички големо благодарско на сичкото фиат фен...айде със здраве, че днес май пак ще спа на работното място....
                          Опитай с AVG 8.0
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

От години ползвам програмата оттукhttp://www.free-av.comБезплатна е, досега съм нямал никакви проблеми. Пускам редовно и Spybot Search & Destroy да поизмете.

Коментар

ls1 написа:
                              От години ползвам програмата оттукhttp://www.free-av.comБезплатна е, досега съм нямал никакви проблеми. Пускам редовно и Spybot Search & Destroy да поизмете.
                              Само дето в безплатната версия най-полезната функция (AntiSpyware protection against spyware and adware) я няма...
                              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                              --- в сърцето завинаги... ---
                              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Working...