Аз записвам на лг и двд-тата са ми вербатим винаги и обикновенните и двуслойните - проблеми нямам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запис на DVD9 (Double Layer) - греда...
Collapse
X
-
emzo написа:Ей такива имам записвани и много прецакани от тях
Коментар
-
Взимай пак такъв диск, но сложи този фирмуер - http://codeguys.rpc1.org/firmwares/d...аписвай и не пускай VERIFICATION !!!Вместо това пусни Неро CD-DVD SPEED и му дай Disc Quality Test на 8хАко мине без грешки си 6+ !Ако искаш сложи резултата тука да го видя.Колкото до:Това че ако записвам само +Р, и после не мога да записвам -РF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Verification не проверява ли записаното дали е еднакво с първоизточника? Проблемът не беше че има разлика от записаното и оригинала, а че изобщо беше трудно или невъзможно четенето от дадени сектори. Друг път съм имал проблеми с разминаване м/у записаното и оригинала, но тогава проверката минава на висока скорост, без проблеми, само дето накрая дава съобщение че има разлики и копието не е същото като оригинала. Но диска се чете и си го оставямА тук самия диск се четеше трудно. Дори и след като го извадих и вкарах в устройството, след като записа беше минал, самото устройство неможа да разчете диска. Така че Verification си остава вклчено, не виждам причина да го изклчвам.Ще видя какви дискове ще взема от метрОто тази вечер и ще прбвам пак.
Коментар
-
Оги, вече говорихме защо верификейшъна ти прави проблеми. Изключи го, за да не изхвърлиш всички дискове и да псуваш още повече производителите на медии. Както ти казах и в скайп - кварталната ми практика, сочи, че не медиите са причина за проблема...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Възможно е Пробвай на друго - по-ново от твоето. Преди 8 години ямахата ми така умря - спря да си чете собствените записи...Steliyan's Life!
Коментар
-
Уф, както ти казах скайпа ми бачка в офиса, а аз пиша тук от къщи - след като запишеш ДВД9 - просто пробвай да го прочетеш цялото другаде - изгледай/изслушай ако трябва По-добър съвет нямам вече под ръкаSteliyan's Life!
Коментар
-
Вече отивам на гредоред!! Току-що прецаках един диск TraxData, купен за 4.7 от техномаркета. Записа се, и тамън го похвалих че е ок, и се започна със същите грешки. Колегата jenshen73 ме просвети на едни тънкости, и утре ще ги използвам с третия диск, който смятам да унищожа, преди да изхвърля устройството. Все пак има напредък, грешките започнаха от 12-я процент, при проверката. В добавка - същото устройство отново не разпознава записания диск. Дава File System: Unknown. Та така... за Коледа - толкова.
Коментар
-
Само да добавя, аз повече диск HP не слагам в писачката. С мой приятели направихме партия 2 шпиндела по 50 диска ДВД. Ами успешните ни записи от тези 100 диска бяха мисля към 20. Почти съм на 100% сигурен че сега ако пусна някой от тях няма да се прочете т.е. голема минавка ... върнах се обратно на Emtec и нямам никакви проблеми.
Коментар
-
Заменям чисто нова DVD записвачка за подгрев на антифриза Пращам/получавам по куриерSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар