Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магариите край нямат...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    PASSARELLA написа:
    Бих искал да ПОДЧЕРТАЯ на Кире крайненеца от Кюстендил и на другия бай Мунчо...не помня кой беше, че аз НИКОГА не съм твърдял, че съм професор по нещо.Също така, в случая не съм твърдял нищо - просто казах, какво установиха 2 от най-известните в света предавания на Discovery.И понеже на никого от нас тук, няма да му се отдаде шанс да провери категоричната вярност или невярност и действие или бездействие на тези шмекерии, аз смятам, че е много по-нормално да имам доверие на Discovery, отколкото на един кюстендилец и на един световнонеизвестен папарак.
    Ооооо! Ма той и Discovery гледал... Е работата значи е сериозна.... Абе къде съм тръгнал с главата проста да споря с хора гледащи Discovery...
    Видя ли?

Коментар

PASSARELLA написа:
      kiro_of_the_day написа:
      PASSARELLA написа:
      Бих искал да ПОДЧЕРТАЯ на Кире крайненеца от Кюстендил и на другия бай Мунчо...не помня кой беше, че аз НИКОГА не съм твърдял, че съм професор по нещо.Също така, в случая не съм твърдял нищо - просто казах, какво установиха 2 от най-известните в света предавания на Discovery.И понеже на никого от нас тук, няма да му се отдаде шанс да провери категоричната вярност или невярност и действие или бездействие на тези шмекерии, аз смятам, че е много по-нормално да имам доверие на Discovery, отколкото на един кюстендилец и на един световнонеизвестен папарак.
      Ооооо! Ма той и Discovery гледал... Е работата значи е сериозна.... Абе къде съм тръгнал с главата проста да споря с хора гледащи Discovery...
      Видя ли?
      Не ми се хили като настъпана патлиджанка, ами вземи кликни на линка в подписа ми и свърши нещо полезно.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Нали знаеш мнението ми за тия мероприятия по Коледа? Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Коментар

PASSARELLA написа:
          Не го знам. Но можем да направим тази "акция" целогодишна - тогава ще се включиш ли? Ходил ли си поне ваднъж в живота си в такъв дом!? Ако беше ходил - съм сигурен, че нямаше да е такова мнението ти...Е, освен ако не си пълен гьон...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Не бе, не бе - тука пасарелата, женшен и още един двама са професори по всичкология - Вие ли ще им кажете на тях!? Кои сте Вие бе!?
            И що трябва да съм професор по всичкология, щом наблюдавам монтажа и насочеността на варненските камери? Виж, на софийските това фолио може и да действа, но варненските камери снимат колата ОТПРЕД. Т.е. ще заснеме теб - твоята достопочтенна физиономия. Какво значение е номерът на колата, щом извършителя на нарушението е важен. Или сега ще сложиш и прословутото фолио против камери на предния си джам? Ааа, да, ти нямаш път към Варна... Това с тези фолиа е отиграно вече - действа, но не и на камерите снимащи фронтално... Няма да казвам проведените експерименти какво показаха с охранителните камери...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

PASSARELLA написа:
              Колко процента от тези деца са цигани? Какви са причините тези деца да бъдат там? На кого са тези домове. Кой трябва да ги издържа? Защо не ги издържа? Каква е моята вина, тези деца да бъдат там? На мен кой и кога ми помогна? С какво?Преди седмица две, разбрах, че тази година в джоба на всеки един от нас, няма да влязат по 62 лева, защото ЕС ни спря 220млн. евра заради корупция и кражби в правителството.Правителството, вече е поело ангажимент да поеме тези пари от държавният бюджет - сиреч, по още 62 лева. Станаха 124.Аз моята благотворителност вече съм я направил.
              Ами я си представи че по някаква случайност и ти си се родил циганин. Каква вина ще имаш ако попаднеш в такъв дом ? Подобни домове социализират изоставените деца много по добре в обществото отколкото ако са на улицата. Явно не си видял при миналогодишното посещение на друг дом колко деца останаха зарадвани и поне малко по щастливи.Повярвай тези деца се радват на много по дребни неща които за теб може да са елементарни. Защо да не се лишим от 20 лева и да ги зарадваме. Ако за теб 20 лева са проблем - ще те разбера ...Държавата се грижи за тези домове но това не означава че не можем да направим някакъв жест и ние.Понеже явно темата за камерите се изчерпа и отиде в друга посока ще я заключа.ilkor

Коментар

PASSARELLA написа:
                kiro_of_the_day написа:
                PASSARELLA написа:
                Не го знам. Но можем да направим тази "акция" целогодишна - тогава ще се включиш ли? Ходил ли си поне ваднъж в живота си в такъв дом!? Ако беше ходил - съм сигурен, че нямаше да е такова мнението ти...Е, освен ако не си пълен гьон...
                Колко процента от тези деца са цигани? Какви са причините тези деца да бъдат там? На кого са тези домове. Кой трябва да ги издържа? Защо не ги издържа? Каква е моята вина, тези деца да бъдат там? На мен кой и кога ми помогна? С какво?Преди седмица две, разбрах, че тази година в джоба на всеки един от нас, няма да влязат по 62 лева, защото ЕС ни спря 220млн. евра заради корупция и кражби в правителството.Правителството, вече е поело ангажимент да поеме тези пари от държавният бюджет - сиреч, по още 62 лева. Станаха 124.Аз моята благотворителност вече съм я направил.
                Това, че някои от децата са цигани - променя ли факта, че са деца!? Децата ли са виновни, че са там и че "държавата" или Общината не се грижи за тях както заслужава всяко дете на този свят?

Коментар

Working...
                X