kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магариите край нямат...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:Бих искал да ПОДЧЕРТАЯ на Кире крайненеца от Кюстендил и на другия бай Мунчо...не помня кой беше, че аз НИКОГА не съм твърдял, че съм професор по нещо.Също така, в случая не съм твърдял нищо - просто казах, какво установиха 2 от най-известните в света предавания на Discovery.И понеже на никого от нас тук, няма да му се отдаде шанс да провери категоричната вярност или невярност и действие или бездействие на тези шмекерии, аз смятам, че е много по-нормално да имам доверие на Discovery, отколкото на един кюстендилец и на един световнонеизвестен папарак.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Нали знаеш мнението ми за тия мероприятия по Коледа? Yellow_Flash_Colorz_PDT_15VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Не бе, не бе - тука пасарелата, женшен и още един двама са професори по всичкология - Вие ли ще им кажете на тях!? Кои сте Вие бе!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
PASSARELLA написа:Колко процента от тези деца са цигани? Какви са причините тези деца да бъдат там? На кого са тези домове. Кой трябва да ги издържа? Защо не ги издържа? Каква е моята вина, тези деца да бъдат там? На мен кой и кога ми помогна? С какво?Преди седмица две, разбрах, че тази година в джоба на всеки един от нас, няма да влязат по 62 лева, защото ЕС ни спря 220млн. евра заради корупция и кражби в правителството.Правителството, вече е поело ангажимент да поеме тези пари от държавният бюджет - сиреч, по още 62 лева. Станаха 124.Аз моята благотворителност вече съм я направил.
Коментар
-
PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:Нали знаеш мнението ми за тия мероприятия по Коледа? Yellow_Flash_Colorz_PDT_15VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар