здравейте,ще имам пат кам Плевен,някой колега може ли да ме насочи кам некой магазини за спойлери,нови и втора употреба.Моля ви,че ми е голем мерак да си сложа некой задно крило на кроката.Пак и некой от Тарговище да има пат натам да ми прай компания.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги от Плевен, моля насочете ме.
Collapse
X
-
Re: колеги от Плевен,несочете ме.
vin_d написа:Здравейте,ще имам пЪт кЪм Плевен.Някой колега може ли да ме насочи кам нЯкой магазини за спойлери,нови и втора употреба? Моля Ви,че ми е голЯм мерак да си сложа нЯкоЕ задно крило на кроката.Пак и нЯкой от ТЪрговище да има пЪт натам, да ми праВИ компания.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
-
vin_d написа:здравейте,ще имам пат кам Плевен,някой колега може ли да ме насочи кам некой магазини за спойлери,нови и втора употреба.Моля ви,че ми е голем мерак да си сложа некой задно крило на кроката.Пак и некой от Тарговище да има пат натам да ми прай компания.
Коментар
-
PASSARELLA написа:vin_d написа:здравейте,ще имам пат кам Плевен,някой колега може ли да ме насочи кам некой магазини за спойлери,нови и втора употреба.Моля ви,че ми е голем мерак да си сложа некой задно крило на кроката.Пак и некой от Тарговище да има пат натам да ми прай компания.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Е, не можем да очакваме всички да бъдем филолози но малко старание не е излишно.Вярвам колегата няма да се разсърди, че пипнах лекичко заглавието И аз залагам на Крома но не го разбирам този жаргон.Ако изобщо е такова а не правописна грешка :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар