Бих си монтирал такова чудо, само и единствено за да подсещам някои олигофрени, че се намират в колата си и са участници в движението, а не са удома пред телевизора или във фризиорския салон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам свирка (тромба)като на влак за Бравото
Collapse
X
-
Аз искам клаксона да си го оставя за нормално ползване в града но да имам и тромба на отделно ключе за някои субекти които пресичат магистралите или пък правят обратни завои на междуградски път и няма да чуят клаксона достатъчно силно отдалече.Не искам да си го слагам ей така само за да стряскам хората, ама има някой свириш им да не ходят по пътя а те не реагират, това се надявам да помогне.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ей, много навътре го взехте...Онези изродщини в hornblasters.com са наистина безумни за ползване в автомобил.И все пак очевидно някои не мислят така.А това дали е забавно или не очевидно зависи от предразположеността на човек да прави мръсни номерца...На мен очевидно не са ми съвсем чужди но въпреки това не се виждам в ролята на онзи в клипа.А ако ми го направат... Ми ще изпсувам, какво толкова... После ще се смея Не бъдете такива сухари :D П.С: И в клипа е така - Чу се едно "Asshole" по едно времеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Vladim написа:Kuku написа:Бих си монтирал такова чудо, само и единствено за да подсещам някои олигофрени, че се намират в колата си и са участници в движението, а не са удома пред телевизора или във фризиорския салон
Коментар
-
Kuku написа:За повечето "колеги" стига, ОБАЧЕ за мега-олигофрените и параходна сирена е малко Аз натЕгам на клаксона, той ме вижда, че ръкомахам и ЯВНО се отнася за него тоя клаксон, обаче никаква реакцияFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
По някаква ирония, именно днес се сетих отново за тромбите.Ето как си намерих днес колата, след като бях слязъл за 5 мин до банката:Както и да изгллежда на снимката - нямаше място за да изляза без да се катеря по тротоара.А да летя съм тежичък...Излязох и без тромба де. Ама с тромба щеше да стане по-бързо Vladim: ако така е писано, аз ще бъда само инструмент в ръцете на Бога :D Изобщо тази тема ме подсети за любимото ми забавление от близкото минало - да слагам в края на цигарата мънинко парченце сребърен ацетиленид и щедро да си оставям кутията си с цигари на масата.Ефекта е размазващ, вярвайте ми.Не е нужно бънджи - адреналина ти избива през ушите Пусто дето трудно се намира напоследък сребърен нитрарт, самото сребро скъпо а ако подкарам бижутерията на жената, ТЕ ТОГАВА ще спре да бъде забавно ...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Vladim написа:Kuku написа:За повечето "колеги" стига, ОБАЧЕ за мега-олигофрените и параходна сирена е малко Аз натЕгам на клаксона, той ме вижда, че ръкомахам и ЯВНО се отнася за него тоя клаксон, обаче никаква реакция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар