Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам свирка (тромба)като на влак за Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бих си монтирал такова чудо, само и единствено за да подсещам някои олигофрени, че се намират в колата си и са участници в движението, а не са удома пред телевизора или във фризиорския салон

Коментар

Esper написа:
      ...Забавление... Ти не го ли намираш за забавно?....
      Честно казано аз не виждам, кое му е забавното и, каква е идеята да шашкаш и без това шашнатите хора!? Интересно, как бихте се почувствали, ако някои малоумник с тромба свири след жена ви?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Kuku написа:
        Бих си монтирал такова чудо, само и единствено за да подсещам някои олигофрени, че се намират в колата си и са участници в движението, а не са удома пред телевизора или във фризиорския салон
        Клаксона не стига ли?

Коментар

Аз искам клаксона да си го оставя за нормално ползване в града но да имам и тромба на отделно ключе за някои субекти които пресичат магистралите или пък правят обратни завои на междуградски път и няма да чуят клаксона достатъчно силно отдалече.Не искам да си го слагам ей така само за да стряскам хората, ама има някой свириш им да не ходят по пътя а те не реагират, това се надявам да помогне.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Предлагам ви да навличате на голо шлиферите и да ходите да стряскате в кварталната градинка. Щото туй с тромбата е същата работа.

Коментар

Ей, много навътре го взехте...Онези изродщини в hornblasters.com са наистина безумни за ползване в автомобил.И все пак очевидно някои не мислят така.А това дали е забавно или не очевидно зависи от предразположеността на човек да прави мръсни номерца...На мен очевидно не са ми съвсем чужди но въпреки това не се виждам в ролята на онзи в клипа.А ако ми го направат... Ми ще изпсувам, какво толкова... После ще се смея Не бъдете такива сухари :D П.С: И в клипа е така - Чу се едно "Asshole" по едно време
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Vladim написа:
                Kuku написа:
                Клаксона не стига ли?
                За повечето "колеги" стига, ОБАЧЕ за мега-олигофрените и параходна сирена е малко Аз натЕгам на клаксона, той ме вижда, че ръкомахам и ЯВНО се отнася за него тоя клаксон, обаче никаква реакция

Коментар

Kuku написа:
                  За повечето "колеги" стига, ОБАЧЕ за мега-олигофрените и параходна сирена е малко Аз натЕгам на клаксона, той ме вижда, че ръкомахам и ЯВНО се отнася за него тоя клаксон, обаче никаква реакция
                  Ти може да го "натегнеш" и с две тупаници, ако става въпрос... Не виждам, как ще впечатлиш някой, който не реагира на сигнал с по-силен сигнал!? Esper, може и да сме сухари... представи си, ако свирнеш на някой възрастен човек от два метра и той падне и умре. Няма да е много смешно май... Дайте всички да си настроим пръскалките настрани, че да се базикаме с хората, като ги пръскаме!

Коментар

По някаква ирония, именно днес се сетих отново за тромбите.Ето как си намерих днес колата, след като бях слязъл за 5 мин до банката:Както и да изгллежда на снимката - нямаше място за да изляза без да се катеря по тротоара.А да летя съм тежичък...Излязох и без тромба де. Ама с тромба щеше да стане по-бързо Vladim: ако така е писано, аз ще бъда само инструмент в ръцете на Бога :D Изобщо тази тема ме подсети за любимото ми забавление от близкото минало - да слагам в края на цигарата мънинко парченце сребърен ацетиленид и щедро да си оставям кутията си с цигари на масата.Ефекта е размазващ, вярвайте ми.Не е нужно бънджи - адреналина ти избива през ушите Пусто дето трудно се намира напоследък сребърен нитрарт, самото сребро скъпо а ако подкарам бижутерията на жената, ТЕ ТОГАВА ще спре да бъде забавно ...

Коментар

Esper безгранична е фантазията на пернишките шофьори!

Коментар

Vladim написа:
                        Esper безгранична е фантазията на пернишките шофьори!
                        А ако впрегната в нещо градивно, много отдавна да бяхме полазили и луната

Коментар

Факт е, че ако ме стреснат така ще има да псувам мнооого много грубо.Ама също така е факт е и, че буквално разревах от смях на клипчетата :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Vladim написа:
                            Kuku написа:
                            Ти може да го "натегнеш" и с две тупаници, ако става въпрос... Не виждам, как ще впечатлиш някой, който не реагира на сигнал с по-силен сигнал!? Esper, може и да сме сухари... представи си, ако свирнеш на някой възрастен човек от два метра и той падне и умре. Няма да е много смешно май... Дайте всички да си настроим пръскалките настрани, че да се базикаме с хората, като ги пръскаме!
                            Чакай малко сЯ - аз, лично, не бих монтирал такова нещо за да дразня, стряскам или убивам хора по пътя, колкото и да ми се иска понякога Просто заспите по улиците станаха прекалено много и трябва нещо за разбуждане

Коментар

Разни хора, разни идиоти. /перефразиран Чехов доколкото си спомням/
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Kuku написа:
                                Просто заспите по улиците станаха прекалено много и трябва нещо за разбуждане
                                Псулютну!Wake up, wake up Balkan Superman! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Working...
                                X