Днес един икарус до мен си натисна клаксона и направо подскочих. Един такъв много силен звук като от свирката на влак.Откъде мога да си намеря такава??Надявам се че не е много голяма и ще успея да я сместя някъде.Също и на някои тирове звучи така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам свирка (тромба)като на влак за Бравото
Collapse
X
-
Искам свирка (тромба)като на влак за Бравото
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Това което си чул се нарича тромба.Това са пневматични уреди и се продават в магазините за автоаксесоари, наред със сините пръскалки В Илиенци е пълно.Има с 2, 3 или повече рупора и в зависимост от броя им се получава и "мелодията".И понеже не караме камиони а леки автомобили в които няма пневматична система, въпросните "свирки" си вървят с електрически компресор за сгъстен въздух.Абе накрая получаваш нещо такова:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?p=511116#Яко, а? [/img]I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Един познат преди време си беше монтирал на Волво-то един единствен рупор.От камион.Беше го свързал към някаква бутилка със сгъстен въздух и отваряше клапана с въженце в купето.Твърдеше, че стигала само за няколко изсвирвания, обаче ефекта срещу пешеходците бил... Потресаващ! Ненормално копеле е той но тези, дето се продават по маказините не гонят такъв ефект.Звука им е много приятен и чист.То е все едно да сравняваме саунда на лампов усилвател с шумотевицата, генерирана от елит-ка за 80 леваI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
В типото на мастото на единия оригинален клаксон съм наместил (едвам се събра) една тромба от Варшава ...Наподобява звук на корабна сирена и ефекта върху пешеходците е доста смешен...Кога ли ще ми скочи някой на капака от изненада...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Я, какво намерих в VOLVO клуба: Тромби за колатаОчевидно Диман ( така се казваше моя познат ) има последователи на идеите си.Бутилки, компресори... Луда работа.Това обаче предразполага към добър звук... Дали да не го тествам? Или това:А може би пък това:I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Един колега и тои е направил подобна система на неговото ауди 80.С най голямата тромба, пожарогасител, и компресор от някъкъв VW - не разбрах точно какъв.Пожарогасителя изкарвал за 1 2 свирвания, и за това човека си е сложил бърза връзка и си закача битова газова бутилка - като карал абитюренти Голяма е зарибявка.Лудница е голяма.Лошото е че на бравото няма много място под предният капак.Другото което съм чувал, но не съм го виждал е да се сложи звънец от трамвай.Много бил стряскал шофьрите. И мен би ме стреснал да си призная.Другото което много ме изплаши - веднъж бях спрял в една тъмна затънтена уличка без пукната кола. Тръгвам да обърна и се чуват някъкви страшни спирачки, свирене на гуми. А то кво - реклама по радиото на магазин за авточасти.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Vladim написа:Ако тябва да говорим сериозно... за, какво ви е подобна глупост, че не мога да схвана?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар