Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за кола втора употреба до 5000 лева

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не забравяй пълно каско да направиш на Голфа!А ако го регистрираш в Перник ще вдигне конете с 20 само заради рег.номера
    F31 BMW 320d

Коментар

Благодаря за добрите пожелания, не го очаквах след избора който направих, но съм още по-благодарен за това От Марийката на колегата Торнадо дето е пуснал темата се отказах само заради географията - Търговище и Карлово не са комшии все пак, иначе говорих лично с човека който я продава, каза ми какво и има(нищо сериозно де), само дето няма път към мен, нито аз към него, за което честно казано наистина съжалявам че няма да я взема, иначе както писах в другата тема много я исках и ми хареса, но това ми падна снощи изневиделица, стана ми интересно като обява, а и е почти толкова ново за тез пари и с ектри колкото фиата, за разлика от много други голфове на тази и по-висока цена, иначе да, не пиша просто така , правя си доста труд първо да потърся и прочета в Интернет информацията която ми е нужна, особено по форуми, и след това да пускам теми както тази тук. Наистина съм на мнение, че който каквато и кола да кара, няма по-важно от уважението и спазването на правилата на пътя, за да е леко и безаварийно пътуването на всички А колкото до фиатите дали ще ги пускам, гарантирам го, аз и без това си оставам техен фен, макар че много познати сега като им казах ми викат "А-а-а, най-после ни чу и ти дойде акъла да си вземеш свястна кола", мислят си че са ме разубедили, но аз им казах че рано или късно ще карам италианско (по-скоро май ще е късно де, ама нищо). Тъкмо ще има поводи за хвалби и издигане името на една от любимите ми марки и натриване на носа на тези с пернишките голфове особено, аз въпреки избора си определено не мисля да им подражавам в стила. П.П. Забравих за екстрите, ето ги :Vw Golf 1600 Дата на производство 1997 г. Тип двигател Бензинов Мощност (к.с.) 101 к.с. Скоростна кутия РъчнаЦвят Светло сив4(5) Врати, ABS, 2 Airbag, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключванеСнимки по-нататък като я взема със сигурност ще пусна

Коментар

Абре ти като си изписал толкова екстри сигурен ли си че не са ти набутали някоя италянка вместо голф. Я излез и виж пак емблемата гофл ли е или не? аз голф с толкова глезотии не съм виждал , обикновено една две крушки повече някоя жица за централно и тва е в голфа екстрата , ма тоя ша да е с италянска жилка шегичкам се бре не ми се връзваи аз така си приказвам кат стане дума за голф
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ами да ти е честито!Ама не ти ли е тесен този Голф, бе? :D Какъв семеен автомобил, то вътре пространството е колкото на Пунто (но не Гранде)? Ами багаж? Ами ГУ дето искаше да слагаш Да си го караш със здраве...
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
            Ами да ти е честито!Ама не ти ли е тесен този Голф, бе? :D Какъв семеен автомобил, то вътре пространството е колкото на Пунто (но не Гранде)? Ами багаж? Ами ГУ дето искаше да слагаш Да си го караш със здраве...
            Голф-а - тройката е по-тесен от мойто Пунто - ловя бас на каса бира!!! п.п. Честито, въпреки всичко
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ами като видях голфа как е направен и като го пробвах лично + още няколко човека дето обикаляха с мен по автоборсите из района и всички казаха вземай го няма да сбъркаш, а и човека се оказа почти комшия за няколко улици дето го продава и половината град го познава като много сериозен, а и си го е правил за него, но му се налага да го смени с ван и му трябват спешно пари, определено не се замислих много за семейната кола и газта, не че няма да има място пак де като гледах(все пак не е поло, то ме шашна напълно с НУЛЕВИЯ си багажник!), само няма да е толкова широко като в марея, но разлика с бравата няма да има чувствителна, с риск да се повторя ще кажа че такава направена, вървяща и НАПЪЛНО обслужена кола не видях за 2 месеца обикаляне,а мисля че това е един от най-важните критерии, а и човека изглежда ПОВЕЧЕ от свестен и ми предлага услуги и екстри дето не съм го питал хич за тях, абе мой тип човек, затова и няма какво да му мисля повече, за 3-членно семейство като моето ми стига, след време ще го оставя на сина и ако имам нужда ще го сменя, макар че като гледам по-скоро може да му купя друго за него, а това да си го карам аз

Коментар

Карай си го със здраве, колега и много да те слуша. Гълфстрийм (да така е, името на този непретенциозен автомобил идва от небезизвестното течение Golfstrom) или фиат..., макар че са непримирими врагове по форумите, все са си народни коли.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                X