Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на ТВ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.sharpbg.com/index.php?productID=278 Този е малко повече от бюджета ти но мисля,че си струва.
    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
      http://www.sharpbg.com/index.php?productID=278 Този е малко повече от бюджета ти но мисля,че си струва.
      значи аз си взех точно този шарп преди 3 дена от метро и е на промоция за 1318лв и мога да кажа за сега че предава супер и съм много доволен ако си го купиш няма да сгрешиш

Коментар

Още един глас за Sharp - световен лидер в производството на матрици, което все пак е най-важния компонент в едно ТВ. Sony и Samsung имат общ завод за матрици, който също вади качествена продукция, така че ценово Samsung е по-добрия избор за същото качество. Има модели на много марки, които са с матрици на Sharp, а са доста по-евтини от "марковия" им аналог. По-форумите има доста инфо, моите изисквания за ТВ са FullHD матрица и наличието на HDMI вход. Тунери не ме интересуват - не гледам телевизия, но е добре да има DVB-C тунер (за цифрова КАБЕЛНА телевизия) - спестява едно устройство (и дистанционно на масата). Преди година заложих на 32" Sharp, който ползвам за монитор и го гледам от 2-2,5 метра. Не съжалявам за нито една стотинка, похарчена за покупката му.
        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
        Ex: Brava 1.6 1997
        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Те Шарп са един от световните лидери, но номер едно са Самсунг. Не знаех, че са комбина със Сони. По принцип за мен марката Самсунг не съществува. Не ги отричам като качество. Даже им се възхищавам на някои техни инженерни подвизи. Но когато съм си имал вземане даване с електронни джаджи на Самсунг винаги съм бил разочарован...Колега, изчакай дядоколедните, влизай последователно в ТМ Европа и Технополис, и след това ще излезеш от един от двата магазина широко усмихнат и щастлив. Какво ще пише на щайгата не е от значение.Нали знаете - едно време продуктите се правеха от инженери, а сега от икономисти-счетоводители (погледнете последните ситроени и ще се убедите)....

Коментар

Vladim написа:
            u_bo написа:
            има 22" монитори FULL HD като им шибнеш записващо ДВД или външен тунер и ства супер за 3 м
            За филми това е малко! Особено за Full HD! Сигурен съм, че от такова разстояние на този монитор няма да различиш HD oт Full HD. А все пак е добре да можеш да се насладиш на детайла на Full HD!
            Абсолютно точно Имам 24" ViewSonic 1920 x 1200 и от 3 метра, разликата между по-качествените канали, HD и full HD не е толкова голяма.Според мен 32" (даже 37") е абсолютния минимум, ако ще се отнася за гледане на филми.
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

tyson написа:
              Добре. Насочвам се към 32 инча ЛСД. Ще чакаме дядо Коледа Ако някой има преки наблюдения върху даден модел до 1000-1200/1300 да сподели без да се притеснява Това как Ви се струва-> http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041459
              Точно този модел се канех да ти препоръчам.За парите си е фантазия.Заради качеството на нашите тел.програми от тук нагоре е безсмислено.От Технополис може да го вземеш за 1049 лв.За съотношение цена/качество това е върха.

Коментар

Working...
              X