Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой кога тръгва за работа и за колко време стига ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Ходя на работа пеша и пристигам за не повече от 10 минути. А колата си стои самотна в гаража по цяла седмица .
    да бе да, и после разправяте такива - мойта кола много здрава излезе
    SokOtPraskova написа:
    Аз тръгвам за работа в 7.15 (кв. Бояна) в 7.30 съм на Бул.България при Билла (взимам една колежка) качвам се на Околовръстното и в 8.35 съм на Горубляне (където взимам друга колежка) продължавам по околовръстното и стигам в офиса (който се намира близо до с.Чепинци) в 9.00ч. На връщане маршрута беше същият и като тръгнех в 18.00ч. се прибирах в Бояна в 20.30ч. (2ч30мин!!!). След това се изхитрих и сега след като подмина Горубляне (и оставя колежката) свивам към Младост от там през Студентски Град, после Симеоновско и пак Околовръстното...после Билла на Бул.България и - крайната точка - ВКЪЩИ! Този маршрут ми отнема далеч по-малко време. Като тръгна в 18.00 и в 18.55 съм вкъщи :D - Бе, много съм хитра а... :P
    горката - повече от 2 часа на ден си пътуваш към+от работа - това са поне 10 часа на седмица - и поне 45 часа на месец - тоест 6 работни дни (по 8 часа)
    kiro_of_the_day написа:
    3мин. пеша... :DНали сме си на село... хахаха
    явно не живееш в квартал Изток /нали така се казваше/

Коментар

Пеша - 3 минути през центъра.С колата - 4 минути по улиците.

Коментар

u_bo написа:
        snake написа:
        Ходя на работа пеша и пристигам за не повече от 10 минути. А колата си стои самотна в гаража по цяла седмица .
        да бе да, и после разправяте такива - мойта кола много здрава излезе
        Ами аз затова и скоро не съм търсил помощ в "Консултации", защото почти не я карам. Затова пък давам акъл, с шепи го разливам така да се каже . Абе малко-много - почти 10 000 км. вече съм направил за тази година, повече няма как при моя начин на живот. В неголям град като Пазарджик трябва да съм бакшиш или с някаква разносна търговия да се занимавам, за да измина с личната си кола повече от 10 000 км.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

tyson написа:
          Аз тръгвам пеша в 8:20 и в 8:24 (8:25) съм на работа. Понякога ходя и с колата
          С кола сигурно стигаш за 15 мин. Аз например тръгнах в 7,50 от Горна баня и в 8,20 ч. бях на Гурко и Раковска.Но съм имал и доста трагични случаи от 7,40 в 8,35 ч. Ако трябва да ползвам градски транспорт от 7,34 ч в 8,40 ч съм на работа.Мъкаааааа, така като гледам колегите от другите градове, май ще сменям местоживеенето Що се отнася до километрите, които изминавам на година само в София....ами около 15 000 км най-малко или около 41 км на ден градско.Като се има и в предвид, че според изследванията се движим с 5км на час в задръстванията, направо се чудя как намирам време да пиша във форума Междуградското няма да го пиша :D

Коментар

u_bo написа:
            kiro_of_the_day написа:
            3мин. пеша... :DНали сме си на село... хахаха
            явно не живееш в квартал Изток /нали така се казваше/
            Не съм от боята...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Излизам около 8:30, и минавам космическите 4.6 км за 20 минути! Ако ще и двойна заплата да ми дават, няма да работя някъде където губя по повече от 1 час път общо за отиване и връщане. Виж за тройна, четворна залпата, може да си помисля.

Коментар

u_bo написа:
                SokOtPraskova написа:
                Аз тръгвам за работа в 7.15 (кв. Бояна) в 7.30 съм на Бул.България при Билла (взимам една колежка) качвам се на Околовръстното и в 8.35 съм на Горубляне (където взимам друга колежка) продължавам по околовръстното и стигам в офиса (който се намира близо до с.Чепинци) в 9.00ч. На връщане маршрута беше същият и като тръгнех в 18.00ч. се прибирах в Бояна в 20.30ч. (2ч30мин!!!). След това се изхитрих и сега след като подмина Горубляне (и оставя колежката) свивам към Младост от там през Студентски Град, после Симеоновско и пак Околовръстното...после Билла на Бул.България и - крайната точка - ВКЪЩИ! Този маршрут ми отнема далеч по-малко време. Като тръгна в 18.00 и в 18.55 съм вкъщи :D - Бе, много съм хитра а... :P
                горката - повече от 2 часа на ден си пътуваш към+от работа - това са поне 10 часа на седмица - и поне 45 часа на месец - тоест 6 работни дни (по 8 часа)
                Хех как го пък сметна.. Иначе наистина е много от начало прекарвах по 4ч. минимум на ден в каране - само за отиване и прибиране от работа. Като сметнем, че ми се налага да излизам по време на работа (офис-фабрика, офис-друг офис, офис-клиенти). Всеки би си казал "егати работата напускам". Но просто ми харесва...а и започнаха да ми плащат абсолютно всички разходи за бензин и автомивка, също ми вдигнаха заплатата и ме повишиха... ммм не е лошо Просто пускам си силно музика и се забавлявам в задръстването, така съм се запознала с безброй симпатични момчета каращи в съседната на моята лента :D
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

На мен ми е такова работното време, че задръстванията в пиковите часове ги пропускам. 6км ги вземам за около 10 мин., а ми се е случвало по същия маршрут да пътувам 45 мин.
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

От Горубляне, през Цариградско, отбивам за към Кулата, семинарията, Арсеналски и малко под Южния парк е работата. Зависи от трвафика но около 30 мин. ми трябват. Тръгвам към 9:20 че отваряме в 10 и да си дам малко аванс.
                    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                    ...and justice for all

Коментар

час на отиване, на връщане от около час до два и половина
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Моя маршрут е Люлин-Ст град/Интерпред зависи каде отивам на даскало или на работа.ако изляза в 6:55 или след 9 за около 40мин съм в крайната точкаако изляза между 7:30 и 8:30 отивам на час и 10-15мин на връщане ако е преди 5 за 30минако е след 5 пак за час и 10-15минВ София даването на аванс е от полза
                        Brava 103HP
                        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

5 минути от халите до индустриална зона
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз ставам в 8и35 8и45 тръгвам и за 8-10 мин съм на работа с кола иначе ми трябват към 25мин пеша
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

аз тръгвам различно , зависи дали ще се успя.ако съм с колата за 5 мин ,иначе пешачката около 20 мин
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ами излизам преди 8 при всички случаи,и някъде към 9 и нещо съм пристигнал-Хиподрума-Разклона за летището.Пробвал съм едва ли не всички възможни маршрути и все е около час.На връщане е почти двойно по-бързо.С градския е даже по-бързо,като не броя чакането,което си го обяснявам с факта,че с колата трябва някак си да изляза от квартала е което е цел достойна за епизод от поредицата мисията невъзможна.То по вътрешно кварталните става задръстване,особенно при 51 училище,пък няма какво да говорим за извън.Интерестното е,че на отиване дрои по цариградско на моменти дори спира движението,докато на връщане,отново в час пик трафика е значително по-малък,според мен.

Коментар

Working...
                                X