Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой кога тръгва за работа и за колко време стига ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз тръгвам винаги различно...понякога в 7:30 понякога в 8:30...целта е една в 08:45 трябва да съм в магазина...разтоянието от ОМВ ЖП-гара по крайезерния покрай кръговото на метро и после магазина го вземам за около 10-15 минути...ако ме хване обаче задръстване става ад...едно нищо и никакво си разтояниице от няколко километра ми отнема понякога и 40-50 минути...за щастие сега зимата почти не се случва
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

сабале паля парното за 5-6 минути - 7-ми разряд огняр - през това време синята птица вече е вън от гаража и загрява... камбаната на наше село бие точно около 8.00 - зависи камбанаджийката - какво и колко е пила снощи - тогава излитам. каката на градината - и до центъра имам маршрут без нито 1 светофар скоро си взех служебно безплатен пропуск за 1 платен паркинг на мойта фирма в центъра 13 километра - 13 -16 минути - Бургас от края до средата
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Сутрин тръгвам към 7:30-7:45. Маршрут Надежда - Х. Димитър - има-няма 7 км. През седмицата отиването ми отнема 35-45 мин. Случва се, понякога и малко повече или по-малко. Прибирането - около час, ако си тръгна в 17:30, когато принципно ми свършва раб. време. Ако в Събота съм на работа, съответно за 15-ина минути в посока. А, ако ми се наложи и в Неделя, няма партизани на "202" -ра и ме е обладало рокерството - 7- 10 мин. на отиване и нормалните 15-ина мининути обратно.
        AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
        AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Сега съм супер. Напоследък излизам към 8 и 20 и към 8 и 35 съм на работа.Имам евентуално само едно малко задръстване по пътя.Разстоянието е около 4 километра. До скоро като бях на друга работа, разстояние от 10 километра ми излизаше към 30-40 минути и хич не ми беше кеф
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

За работа тръгвам в 7.55 и в 8.00 съм във фирмата Живея на 30-40м. от работата :D
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

За работа пристигам за колкото е необходимо да пресека улицата За училище излизам в 07:00ч и в 07:10-12ч. съм пред училище. Разстоянието е 6км. Ако съм с автобус излизам в 6:40 и на училище съм в 07:05ч.

Коментар

Аз пък тръгвам за работа в 3 часа следобяд от Дружба, като карам само по Цариградско шосе от Практикер на запад чак до паркинга на стадиона. Тапите на окръжна болница, на плиска и на разклоните от Младост, Дружба, румънското посолство и полигона са ясни, а за орлите задръстването започва или от полиграфията или малко след нея.Доста си почаквам, но долу горе за 20-на - 25 минути пристигам на стадиона. После 18 минути пеша по канала до работата. На сметка илзилат 40-50 минути, но слагам 1 час за извънредни ситуации.Дневно карането ми излиза 2*10 километра, според GPS. Ходенето пеш - 2*1 километър поне дневно, което идва доста полезно, като се има впредвид, колко малко ходя пеш изобщо.Вечер свършвам малко късно, заради което пътувам доста по-спокойно и по-бързо до горублянския светофар и навътре към квартала.

Коментар

Я и аз да се разпиша.Значи часът на напускане на къщата на Бай Брадър зависи от това каква смяна ще се работи 04:05 - първа, 13:05 - втора, 21:05 - трета (нощтна). Следва 20 мин. (2 км) физзарядка и стигаме до спирката за служебния автобус, който тръгва в ХХ:30. Към ХХ:50 автобусчето спира пред служебния стол и следва прием на хранителни вещества (ама е прекалено съмнително че това е храна). 30 мин. по късно друг автобус те кара до цеха. Надницата започва да се начислява в 06:00, 15:00 или 23:00 съответно. Проста сметка отиване на работа 2 часа. Прибиране от работа в обратен ред още 1 час (след първа смяна 1,30 мин.)Е не знам дали някой от вас би се съгласи да губи толкова време за отиване и прибиране от работа, но аз за момента нямам друг избор...
                  Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                  Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                  Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                  ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Plamenf26 написа:
                    Я и аз да се разпиша.Значи часът на напускане на къщата на Бай Брадър зависи от това каква смяна ще се работи 04:05 - първа, 13:05 - втора, 21:05 - трета (нощтна). Следва 20 мин. (2 км) физзарядка и стигаме до спирката за служебния автобус, който тръгва в ХХ:30. Към ХХ:50 автобусчето спира пред служебния стол и следва прием на хранителни вещества (ама е прекалено съмнително че това е храна). 30 мин. по късно друг автобус те кара до цеха. Надницата започва да се начислява в 06:00, 15:00 или 23:00 съответно. Проста сметка отиване на работа 2 часа. Прибиране от работа в обратен ред още 1 час (след първа смяна 1,30 мин.)Е не знам дали някой от вас би се съгласи да губи толкова време за отиване и прибиране от работа, но аз за момента нямам друг избор...
                    Колега а с кола ? Не си ли заслужават парите за времето дето го губиш..Аз съм си от града в работата ,но има хора от младост и другите квартали на към костинброд и за тях има служебни рейсове и при тях е същото за смените (и аз съм на 3 смени от 6 ,14 и 22) По 2 часа за работа им се връзва с 8 часа работен ден и пак към 2 часа за крайната точка = 12 часа.А за мен е 10 минути преди и след работа макс и съм си в нас....И като гледам ние с фиатите май сме големи гъзари почти всички сме на макс 20 минути от работата ,че и по-малко :D Хора дето да губят доста време в път са малко.
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз откакто съм "селянина с колелото", тоест откакто напуснах "престижната" си работа в Софию, излизам от Home Dir 8:35, в 8:45 хващам луксозната SIEMENS Desiro мотриса за Kютенднил и в 8:55 съм в офиса.Сутрин не стържа сняг от стъклата, не се налага изобщо да нося в мен ключовете и от двете коли защото вероятността някое нагло копеле да ме е запушило е съвсем реална, не се влача в задръствания минимум по 2 часа в денонощието превземайки заветните дневни 60км по гротеската пародия на пътища, не си късам нервите с пътната обстановка...Накратко - в рамките на 20мин съм се придвижил, като съм имал време и за едно кафе.Изобщо селска идилия П.С: То това БДЖ-то станало страшна работа... Като се качих в тази мотриса и бях: Ето и снимки ТУКНа обществен транспорт не се бях качвал повече от 3 години и за това време докъде стигнала техниката!
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз понеже не раборя- пътувам за лекции. От Орландовци до Овча купел (НБУ) като тръгна в 9:15ч го взимам за около 30-35мин. Ако тръгна по обяд около 13:00ч за 20-25мин. Днес ми се наложи да ходя с градския трянспорт , понеже колата ми беше на ремонт и пътувах 90мин . Добре, че няма да се повтори повече
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Значи напоследък бия рекорда От известно време работя в къщи, като работното ми бюро е на 1 м от спалнята Отнема ми известно време (около 5-6 секунди) да се преместя от едното място на другото (Разбира се след различните му там тоалети, закуски и т.н.).Преди, като работех в офис, който се намираше в края на града посока Елхово - на практика пресичах половината град (живея у центъро ), минавах през 5 светофара и стигах за около 7-10 минути, в зависимост от цвета на сфетофарите.А ако съм си на село, което е на 5 км от центъра, но в обратна посока, стигах за 5 минути повече и 3 светофара отгоре. т.е. 12 - 15 минути.Имаше един период от време, когато все още работих в Сливен, а живеехме вече в Ямбол - рекордът ми е за 20 минути от къщи до работата, като нормално се взимаше разстоянието за около 30 минути.Ама сега ми е кеф Даже вече може да се каже, че съм на работа

Коментар

08:00 Старт от нас - МОЛ Варна до Сервиза на Ситроен. 08:03 Колхозния пазар - гаражите - жената все ми мърмори, че не сварва да си изпуши цигарата в колата 08:20 Старт от колхозния08:23 -пред офиса до Райфайзен на жп гара Варна - между другото много се кефя на охраната на банката Имат една купчина табели за паркиране баш пред входа на нашия офис и дебнат някой да не паркира там Един бая едър бабанка все се шашка и изскача на кълбета от банката като дам на задна и се майтапя все едно ще паркирам върху табелата им .Вече сутрин като ме види, че идвам и изскача отпред пред табелите и маха като идиот
                            Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Пеша за около 30-40сек. С асансьора - може и минута да ударя, много бавен.Лошото е, че тая идилия може да спре в скоро време
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Абе какво става тука... чета, а от ушите ми хвърчи огън и жупел. 5 минути, 15 минути... лелелеле7:45 - първа аларма8:00 - втора аларма и ставане8:25 до 8:30 - потегляне от Овча Купел8:40 - последна кола съм в задръстването на Красно Село, което се спуска почти до светофара на 6-ти Септември9:00 - с малко повече късмет съм минал светофара и съм изминал около 2.5 километра от дома9:03 - задръстването на България почва от Дойран. Т.е. от предни светофар. Не се движи. Ама изобщо. Ах как мразя всички излизащи от Борово9:15 - прекосяване на България. Минал съм към 3-4 километра вече.9:16 - почва борба за влизане по Сребърна. Битката е ожесточена. Пот, кръв и урина навсякъде.9:20 до 9:25 - преминал съм успешно и последната бариера. Пълна газ към Младост.9:45 - Влизам във форума

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X