Значи това е някой п...........т. Повтарям: П . . . . . . Т. Интересно ми е, как би реагирал същият този п..........т, карайки със 130 по магистрала( в рамките на позволеното) и му се изпречи движещ се с 80 ТИР!?Потретвам: Лицето снималко клипа е П ..................Т.
За това можеше да получиш предупреждение.Честито и умната с по горните думички.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Значи това е някой п..............т. Повтарям: П .............Т. Интересно ми е, как би реагирал същият този п.............т, карайки със 130 по магистрала( в рамките на позволеното) и му се изпречи движещ се с 80 ТИР!?Потретвам: Лицето снималко клипа е П ..............Т.
Този тип не ме кефи, защото ме е обиждал и мен без нищо... затова не мога да съм двуличен и да му честитя...
Много ви благодаря на всички. Сега аз ще отида да празнувам, а на някоя среща ще трябва да се отчетааа...Мерси и на всички, които не ме харесват, защото съм ги обиждал без нищо и те нещат да бъдат двулични, като ми честитят.
Много ви благодаря на всички. Сега аз ще отида да празнувам, а на някоя среща ще трябва да се отчетааа...Мерси и на всички, които не ме харесват, защото съм ги обиждал без нищо и те нещат да бъдат двулични, като ми честитят.
Някой път може и да сме се сдъвквали, но аз не съм толкова злопаметен, че да помня :D Честито, макар и на патерица.
Коментар