Я не скатавай! Я Честит Рожден Ден, всичко хубаво! И всичко пием..., каквото сипеш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес да почерпи: PASSARELLA
Collapse
X
-
За малко да му подаря предупреждение.PASSARELLA написа:Значи това е някой п...........т. Повтарям: П . . . . . . Т. Интересно ми е, как би реагирал същият този п..........т, карайки със 130 по магистрала( в рамките на позволеното) и му се изпречи движещ се с 80 ТИР!?Потретвам: Лицето снималко клипа е П ..................Т.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa
-
PASSARELLA написа:Значи това е някой п..............т. Повтарям: П .............Т. Интересно ми е, как би реагирал същият този п.............т, карайки със 130 по магистрала( в рамките на позволеното) и му се изпречи движещ се с 80 ТИР!?Потретвам: Лицето снималко клипа е П ..............Т.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
PASSARELLA написа:Много ви благодаря на всички. Сега аз ще отида да празнувам, а на някоя среща ще трябва да се отчетааа...Мерси и на всички, които не ме харесват, защото съм ги обиждал без нищо и те нещат да бъдат двулични, като ми честитят.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар