Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за акт..?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за акт..?

Колега колко ще е акта, ако ме спрат и нямам винетка..? Поздрави.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Re: Питане за акт..?

loop написа:
    Оооо колега за винетка знам че акта е доста солен.
    http://vbox7.com/play:1631a342
    http://www.vbox7.com/play:316f1b62
    http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
    http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

dilyanski1977 написа:
      loop написа:
      Защотото ще ви идвам на гости във Варна за няколко дни пък имам една едноседмична, обаче тя изтича в четвъртък, а аз ще се прибирам в Петък сутринта и за няколко часа не ми се дават 10лв.. не стига, че си разбивам колата само ами...Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
        dilyanski1977 написа:
        loop написа:
        Защотото ще ви идвам на гости във Варна за няколко дни пък имам една едноседмична, обаче тя изтича в четвъртък, а аз ще се прибирам в Петък сутринта и за няколко часа не ми се дават 10лв.. не стига, че си разбивам колата само ами...Поздрави.
        Заповядай на някоя от срещите колега но задължително си сложи винетка щото куките ще те ч..ат много лошо да знаеш . Върти ми се нещо в главата до 500лв но не съм сигурен.
        http://vbox7.com/play:1631a342
        http://www.vbox7.com/play:316f1b62
        http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
        http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Зависи в каква машина те спрат:
          (3) (Нова - ДВ, бр. 6 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водач, който управлява пътно превозно средство по републиканските пътища, за което не е заплатена съответната винетна такса по чл. 10, ал. 2 от Закона за пътищата, или управлява пътно превозно средство, на което е залепен невалиден винетен стикер или винетен стикер с изтекъл срок, се наказва с глоба, както следва: 1. при управление на пътно превозно средство, предназначено за превоз на товари с над 2 (две) оси, на състав от пътни превозни средства, както и на пътните превозни средства по чл. 10а, ал. 6, т. 3, 4 и 5 от Закона за пътищата с над 2 (две) оси - 1000 лв.; 2. при управление на пътно превозно средство, предназначено за превоз на пътници с повече от 8 (осем) места за сядане, без мястото на водача, или на пътно превозно средство, предназначено за превоз на товари с 2 (две) оси, както и на пътните превозни средства по чл. 10а, ал. 6, т. 3, 4 и 5 от Закона за пътищата с 2 (две) оси или на теглещо ремарке, за което не е платена отделна винетна такса - 500 лв.; 3. при управление на пътно превозно средство за превоз на пътници с 8 места, без мястото на водача - 200 лв; 4. (доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) при управление на пътно превозно средство за превоз на пътници с 8 или по-малко места с мястото на водача, пътни превозни средства, предназначени за превоз на товари, и/или пътни превозни средства, предназначени за превоз на пътници и товари, с технически допустима максимална маса не повече от 3,5 т, както и пътните превозни средства от тази група с повишена проходимост - 100 лв.

Коментар

loop написа:
            махни старите, че и за тях може да те зачешат ...

Коментар

Колега мен миналата година ме спряха без винетка и глобата ми беше 100 лв.А 2006 г.пак ме спряха без и глобата ми беше пак 100 лв.

Коментар

loop написа:
                за няколко часа не ми се дават 10лв.. .
                Ех , колега за някакви си 10лв ако почнем да се увъртаме до къде ще я докараме ? Ами дай 10лв за винетка и пътувай свирейки си без притеснения ,че ще те спрат и глобят. :D :D :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Споко те сега не ги търсят.На 1 януари ще ги търсят много.Тази година на затворения проход Шипка като спрях да питам куката от Габрово кво правим прохода затворен ,а аз слизам той се пули.Като го питам защо търсят винетки след като всичко е блокирано от снега въпросния господин вече взе да се чеше и да ме пита дали се заяждам хаха.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

mnpenchev написа:
                    loop написа:
                    махни старите, че и за тях може да те зачешат ...
                    Аз си правя колекция..няя да ги махам @коцевКолега, ако пътищата ни бяха наред, ако всичко ни беше наред, но при положение, че аз си разбивам колата и пари да им давам за това, е няма как да стане. Или поне да дам, но да знам, че отиват по предназначение, а не в джоба на някой ...Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

Пак грешно ме разбра. От двете злини избираш по малката . Плащаш 10лв псуваш ги на воля но пътуваш спокойно . Не плащаш 10лв а само си мислиш дано не ме спрат ,че става лошо.Не знам , но аз така съм научен навсякъде да си плащам каквото се изисква пък ако имам претенции има си други начини . Така мисля аз и не отнемам правото вашето решение да е друго.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

nai7 написа:
                        Колега мен миналата година ме спряха без винетка и глобата ми беше 100 лв.А 2006 г.пак ме спряха без и глобата ми беше пак 100 лв.
                        И какъв е извода? Винетката струва 67лв, два пъти по толкоз прави 134лв, а ти си вътре точно с 66лв. Купувайте си винетки бе, не са милиони. Разхвърляни в 365 дни цената им е стотинки...П.П. За неотстранени винетни стикери, стикери за ТП и ГО - можете да отнесете по 50лв/брой, според настроението на КАТ служителите.П.П.2: @loop: Пътя Бургас-Варна през Обзор е прекрасен. Има една две дупки може би... И са основно в бургаската част. Не знам какво ревеш, но винетните пътища се ремонтират приоритетно. До сега не съм карал по разбит винетен път - само по общински такива. Примерно във вашият Меден Рудник пътищата са като пеизаж от Луната...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И все пак не ме спряха никъде..да не казвам голяма дума Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

а колеги,ако карам сас винетка от стария чам на колата ми ,винетка само,че стаклото е начупено на нея и я носа на жапката,тр.ли да носа квитанция,картончето от нея,ше ме глобат ли,или зависи от куката.Тас година не си зех,щот колата не бе добре,за коет сажаляжам,и накрая на год.мисла да ползвам на колегата.

Коментар

vin_d написа:
                              а колеги,ако карам сас винетка от стария чам на колата ми ,винетка само,че стаклото е начупено на нея и я носа на жапката,тр.ли да носа квитанция,картончето от нея,ше ме глобат ли,или зависи от куката.Тас година не си зех,щот колата не бе добре,за коет сажаляжам,и накрая на год.мисла да ползвам на колегата.
                              Ще те глобят все едно че си без винетка. Със същия успех можеш да я покажеш на катаджията както си е на найлончето току що купена. Винетката задължително трябва да е залепена на предното стъкло
                              Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
                              2000г.
                              Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Working...
                              X