Абе колеги досега не съм виждал Темпра или Типо, както и Пунто 1 и 2 да имат задни ел.стъкла.Произвеждани ли са изобщо такива?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли Темпра/Типо със задни ел. стъкла?
Collapse
X
-
колеги аз не сам мн сигурен че има отзад ... мойта само отпред има пук и не сам виждал из мобилето на снимки да има или пук тук в града.може и да има не споря че няма изобщо.. а това HLS колега какво ще рече ... модела ли е това . то майче след 96 няма моделиCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Категорично ИМА!hf hpe имаше такава преди време ТЕМПРА и я разпродаваше на части.Дори се бях упалил да купувам задните машинки.Даже панела за управление на задните стъкла, дето е пред ръчната с бутоните за задните стъкла е и в момента в мен.Обаче така и си остана - нови кабели, етц...Айде нема нужда - аз отзад не се возяI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
то това най-вече за децата да не си играят там да не направят някоя беля.тая темпра дет я карам има серво на волана ел стукла отпед и климатроник , други екстри нема...а тая дето колегата вика с 4 ел и кожа т.н. такива явно са мн редки...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Esper написа:Категорично ИМА!hf hpe имаше такава преди време ТЕМПРА и я разпродаваше на части.Дори се бях упалил да купувам задните машинки.Даже панела за управление на задните стъкла, дето е пред ръчната с бутоните за задните стъкла е и в момента в мен.Обаче така и си остана - нови кабели, етц...Айде нема нужда - аз отзад не се возя'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
bagercho написа:А снимка може ли да пуснеш?А при Пунто как стои този въпрос?Виждам съм Палио със задни ел. стъкла, но Пунто никога.Всъщност управлението на задните отпред да не се намира зад джойстика за управлението на ел. огледалата?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар