Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булсатком - подли, нагли долни хитруши... :(

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Vladim написа:
    ilkor написа:
    По специализираните форуми повече хвалят Булсатком...
    Може би, защото повечето маниаци на тема сателитна телевизия инвестират в качествени приемници, а не използват Делталайн-а... а и другата алтернатива е ITV... :DА относно абонамента, можеш да станеш абонат и за 4.80лв, с договор за 18месеца! Оборудването не става за нищо друго освен за гледане на Булсатком така, че не се лъжете! Т.е. и да си остане за вас, няма никакъв кяр, защото работи само с карти на Булсатком, а и се заключва, ако за повече от 72 часа не получава сигнал от техния спътник.
    Точно така! Аз съм абонат на Булсат, оборудването не е мое, след изтичане на 18 месеца мога да го закупя за 4,80. Така излиза, че тези, които уж са спечелили награда, всъщност печелят едни 4,80. Пък аз като ми изтече договора не мисля и тях да давам, защото наистина оборудването не става за нищо, ако не си абонат. Айде, на печелившите честито!
    FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

    Коментар


      #17
      Е, за без пари кво да дадат ?Някои от моделите успешно се префлашват с друг фърмуер и могат да се ползват.А антената и конвертора са си универсални ... дори и да изхвърлиш приемника.В момента като гледам сайта има два варианта - да дадеш 68 първоначално като техниката остава за теб и другия - 4.80 без техниката ...Ама поне има избор ... едно време за сателитен приемник като давахме по 400 лева недоволствахме, сега като ни го дават за без пари - пак

      Коментар


        #18
        ilkor написа:
        А антената и конвертора са си универсални ... дори и да изхвърлиш приемника.В момента като гледам сайта има два варианта - да дадеш 68 първоначално като техниката остава за теб и другия - 4.80 без техниката ...
        Антената е универсална, но с нея не може да се гледа, кой знае какво... мъничка е Маниаците по сателитна телевизия не признават антена с диаметър по-малко от 1.20м. Приемника според мен не става за нищо! Ще изчакам да се появят повечко HD програми и ще си купя истински приемник за няколко стотин лева Относно абонамента... при по-скъпият вариант има възможност да си монтирате антената сами (не е голяма философия) а при евтиния плащате 15-20лв. за допълнително за монтаж и чакате до един месец докато ви дойде реда!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

        Коментар

        Working...
        X