Интересуваме колко върви домашното вино, ама хубавото, не някакво кисело или разводнено?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, как върви домашното вино (цена)?
Collapse
X
-
@офффЕ да ама нещо не мога вече по никакъв начин да си намеря Асеновградски мавруд 2003.Там е истината.2004 бива реколтата а 2005 е пълна боза.Чакам сега 2006 да излезе,По темата - virusalfa от алфа форума прави много големи количества вино и ракия да го питам ако искаш.Ама е в Благовеград.
Коментар
-
pr_00f написа:@офффЕ да ама нещо не мога вече по никакъв начин да си намеря Асеновградски мавруд 2003.Там е истината.2004 бива реколтата а 2005 е пълна боза.Чакам сега 2006 да излезе,По темата - virusalfa от алфа форума прави много големи количества вино и ракия да го питам ако искаш.Ама е в Благовеград.
Коментар
-
Лозовите масиви с грозде Мавруд са 3% от общите лозови масиви в цяла България. Произвежда се в пъти повече вино "Мавруд" обаче от колкото може да се произведе от наличното грозде. Тайната се крие в смесването на малки количества Мавруд със Мерло. Това, че някой е харесал много Мавруд Асеновград 2003 е защото и Мерло-то беше разкошно през нея година... Всъщност - хубавите вина струват от порядъка на 30кинта бутилката (Българските), а има чудни Италиански, Испански и Чилийски вина до 7лв/бутилка и разкошно Френско вино за 9лв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
родителите на моя кум продават домашно наливно вино... имат около 100 декара лозя и правят по 3-4 тона вино... след срещата на Копринка ходих да помагам за гроздобера и правенето на виното... миналата година са го продавали по 3 лева литъра, ама за тази на знам как върви - то току що е станало виното... виното се намира на 75 километра от София - посока Пловдив - магистралата на разклона за Велинград - селото се казва Виноградец... като минеш през селото продават вино по пътя... ако искаш конкретна информация - на лични, щото иначе модераторите ше пратят темата в Бизнес разделаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
pr_00f написа:@офффЕ да ама нещо не мога вече по никакъв начин да си намеря Асеновградски мавруд 2003.Там е истината.2004 бива реколтата а 2005 е пълна боза.Чакам сега 2006 да излезе,
Коментар
-
Аз преди да ми стане домашното всяка година си купувам 3л.bag-in-box - казва се TUIDA - като има два вида:Оранжева кутия - Пино Ноар и МерлаБежова кутия - КабернеОпрасквам по 3-4 кутии като се захлади и спра бирата.В Кауфланд са по 9-10лв трите литра и за цената си е разкошно вино.Производство на Вини Сливен май беше. Пробвал съм повечето видове вина, който се продават така и само това според мен си заслужава парите в категорията около 10лв.Иначе вината от 25-30лв за 3литра са си много добри, но за моя критерии - скъпи. Все пак на вечер в къщи се пие по килце... Ако сте супер ценители и можете да се задоволите с чашка само - купувайте си скъпи вина. Нашето домашното вече стана и приключих с даването на пари. Тази година е малко по-леко от обикновено, ама за сметка на това е супер пивко - букетче.Иначе сме правили и само мерло и др, ама съм си най-фен на Кабернето.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар