Ами благодря за отговорите и спама ако може някой мод да хакне един ключ ще съм му благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коли над 1,6 неставали за новаци
Collapse
X
-
Поредното малоумие в българските закони, и по-специално в ЗДвП.Ще стане като в Гърция - там данъкът на колата се плаща само по кубици. И много често ще видиш допълнително турбинирани коли 1.2 Тук ще е същото, въпреки, че всички знаем колко лесно коли по 160 коня се регистрират като 90 коня.От друга страна, явно законодателят не е шофьор (верно, тях ги возят, те не шофират). Едно по-мощна кола е много по-безопасна от една маломощна.А относно максималните скорости - та аз едно време и със Жигулката Маруся съм вдигал 160, а беше само 60 коня и 1.2 литра. Така че не това е начина.Гарантирам, че няма да има НИКАКЪВ ефект върху катастрофите на младите шофьори. Единственият ефект ще е да има още една причина да те глобяват на пътя.
Коментар
-
Добре примерно отива младежа с дядо си за риба . Дядото получава удар или нещо друго и спешно трябва да се откара до болница . И какво да прави младежа , като стареца кара примерно Темпра 1.8 Да остави дядото да умре , понеже е примерен шофьор или да се жертва -----------------------------------------Напълно съгласен съм с Immortal . Но сега селските гъзари вместо 320ки трябва да си вземат 316ки За Калибри ще си мечтаятFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Immortal написа:...А относно максималните скорости - та аз едно време и със Жигулката Маруся съм вдигал 160, а беше само 60 коня и 1.2 литра. Така че не това е начина.Гарантирам, че няма да има НИКАКЪВ ефект върху катастрофите на младите шофьори. Единственият ефект ще е да има още една причина да те глобяват на пътя.
Коментар
-
Четейки изказванията по политическите теми и имайки предвид изключително разнообразната аудитория на форума, доста пъти съм си мислел, че от форума бихме могли да излъчим един нелош парламент или поне правителство :D . Опозиция също няма да липсва. А пък ЗДП и правилника за неговото прилагане, ако ги предложат да ги разцъкаме тук, съм напълно сигурен, че ще ги направим по-добри. Ще има отделни членове и алинеи специално за движението на народните коли и най-вече за модификацията им "Гълфстрийм" .А това за кубиците и младите шофьори ще го определя само с една дума: смЕх .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар