1ва-59 6500 оборота.2ра-89 6500 оборота.3та-130(май)4та не съм я пробвал5та веднъж 160 и беше към 4900-5000 оборота.Автомобила е Браво 1995 ноември месец двигател 1.4 12v.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До колко километра ви вдигат на всяка скорост ?
Collapse
X
-
mnpenchev
Re: до колко километра ви вдигат на всяка скорост ?
nikki_sixx написа:komshiqta написа:значи интересно ми е за браво 1.9 тд100 и жтд аз карам 1.9тд75 1-ва - 40 МАХ2-ра - 603-та - 904-та - 1205-та - 185това са ми максималните които мога да вдигна на различните скорости а вие ?
Коментар
-
Immortal написа:Те тези неща си ги пише в книжката на всяка кола...Интересното е, че на моята й дават по-висока скорост на 4-та, отколкото на 5-та... На 5-та горката не й стигат силиците да преодолее въздушното съпротивление Обаче сега е ми се ходи до колата, да взема книжката...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
emzo написа:Нарочно ли са къси на дизеляците?
Коментар
-
mnpenchev
vsd написа:Важното е за колко време я стигате тази скорост. Не е важно скоростта каква е Много е готино някой умрял бензин като напише че прави 110 на втора, само дето ги прави 2 минути тия 110Сега да не се обиди някой с бензин - има и такива дето за една минута правят 110
Коментар
-
Аз продължавам да се чудя, след като автора на темата е упоеманал изришно, че става дума изришно за нафтови печки защо изобщо пишат бензинки ? Ебати спама аз."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
mnpenchev написа:vsd написа:Важното е за колко време я стигате тази скорост. Не е важно скоростта каква е Много е готино някой умрял бензин като напише че прави 110 на втора, само дето ги прави 2 минути тия 110Сега да не се обиди някой с бензин - има и такива дето за една минута правят 110
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар