Искам да споделя с вас колеги какво ми се случи днес.По обед/както всеки ден/ получих съобщение от Глобул-от 777.Става въпрос за играта за Мерцедесите,в която участвам почти от началото.Имам не малко събрани точки,но не това е важното.Та да се върна на думата си.Съобщението гласеше: Димитър,току що спечели Мерцедес.Отговори на следващият въпрос и прехвърли точките си за днешния...В първият момент останах като гръмнат-викам си-бах маааму верно това ми се случва....Реших да звънна за всеки случай на "Услуги".Споделих какво съобщение съм получил от тях и моменталната реакция беше: Съжаляваме господине,но се е получила системна грешка.Системата погрешно ви е изпратила SMS и не сте печеливш.Печелившият е уведомен до 12ч на обед-а аз получих SMS-а в 13.16ч. Викам й на служителката отсреща-Ейййй не мислите ли че може да докарате някой инфаркт на някой човечец с по-слаба психика... Отговор: ами съжаляваме господине,но системна грешка....Теглих й една... и затворих.Та сега мога ли с този SMS да си търся аз Мерцедеса :D -все пак системата си ме е избрала/май е объркала техният човек/ И те така-чудя се дали да се заяждам с тях или не си струва/м/у другото имам голяма адвокатска кантора зад мене,но дали изобщо да ги занимавам/...Ако някой друг е получил такъв SMS нека сподели-явно няма да съм единственият
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет
Collapse
X
-
Re: Дайте съвет
mitaka_71 написа:Димитър,току що спечели Мерцедес.Отговори на следващият въпрос и прехвърли точките си за днешния..."Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Re: Дайте съвет
Sandeto написа:mitaka_71 написа:Димитър,току що спечели Мерцедес.Отговори на следващият въпрос и прехвърли точките си за днешния..."LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Искай си колата- бой до дупка -най малкото докажи , че системата им дава грешки-Господари на Ефира- дай гласност. 1 000 000 абонати по ....лв. за SMS толкова печелят за един ден, че ще ти дадат колата само да им се махнеш от главите Давай смело- от опит глава не боли........."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Току що отново разговарях с оператор на Глобул.Отново обясних ситуацията и продиктувах какво пише в съобщението: "dimitar %WN% toku shto specheli Mercedes..." В обедният разговор отговорът беше както ви казах че е грешка на системата.Познайте сега какво ми отговориха :D Че тези символчета-%WN% е името на печелившият и аз просто съм бил уведомен че тези "символчета" са спечелили Мерцедеса :D И друго-в 17.08ч получих и друг SMS че B.Gr.Prodanov спечели вчерашният Мерцедес, а Y.N.Nikolova е участника спечелил седмичният Мерцедес Интересното е друго.Всеки ден почти по едно и също време- 12-13ч на обед уведомяват играчите кой е спечелил от предишният ден/поне аз всеки ден получавам тогава съобщенията/...Днес освен това което получих в 13..ч се "пъкна" и това в 17..ч Явно нещо са се подпушили :D :D :D Баси и системата имат тези Наистина мисля тази вечер да завъртя 2-3 телефона и да се консултирам...Пък дето казвате може и да им натресем "Господарите"-ако им се види интересен случая PS Нека някой който играе да каже дали днес към 13..ч е получавал SMS с името/тези символи/ на печелившия,защото ако всички са получили такъв SMS то тогава е ясно че някой е спечелил,но пък защо тогава е само едно име като трябва да са 2-като във второто съобщение...Има доста разминавания и въпроси...PS 2 М/у другото това %WN% мислех че е някакъв поздрав на системата/примерно като намигане след името ми/ и не му отдадох първоначално значение.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
trace написа:http://www.kaldata.com/comments.php?catid=3&id=39572
Коментар
-
Edit:=>Мтел правиха два пъти такива игри - веднъж даваха кабриолет Мазда ако не се лъжа и наскоро - Поло.Май и двата пъти бяха глобени
Коментар
-
Тези глоби се налагат за всички игри с по големи печалби. Просто законът е такъв и още като е замислена играта е отчетено ще има глоба в някакъв размер.Сега просто обжалват за да минат по тънко.Мтел правиха два пъти такива игри - веднъж даваха кабриолет Мазда ако не се лъжа и наскоро - Поло.Май и двата пъти бяха глобени.И тях са ги глобили 150 000 лв. Ето линк http://pazari.dnevnik.bg/show/456508/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар