Изгубена кауза. 1000% процента са си вързали здраво гащите. А и наистина просто са те известили кой е поредния спечелил.
Интересно че ме известиха кой е спечелил в 17.08ч-двама печеливши....А в 13.16ч за какво известиха дявол да ги вземе И как след 2-я SMS от тях/този в 17ч/ когато отново разговарях с тях ми отговориха че някой си с инициали %WN%/а не име/-за това съм бил уведомен- е спечелил и не знаят кой стои зад тези инициали,пък същевременно преди това получих имената на спечелилите.В 13ч било системна грешка,после се оказа че просто съм уведомен...много нещо се оплетоха... Достатъчна ще е анти рекламата която сами си направиха-малко или много този случай ще се поразчуе...
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
...Та да се върна на думата си.Съобщението гласеше: Димитър,току що спечели Мерцедес...Отново обясних ситуацията и продиктувах какво пише в съобщението: "dimitar %WN% toku shto specheli Mercedes..."
Колега, между двете неща разликата е една запетайка, която коренно променя смисъла. Уведомили са те, че някой, който се е регистрирал като "dimitar %WN%" , е спечелил мерцедес. А и не мога да повярвам, че победителите ги уведомяват с SMS, 100 % им се обаждат.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
...Та да се върна на думата си.Съобщението гласеше: Димитър,току що спечели Мерцедес...Отново обясних ситуацията и продиктувах какво пише в съобщението: "dimitar %WN% toku shto specheli Mercedes..."
Колега, между двете неща разликата е една запетайка, която коренно променя смисъла. Уведомили са те, че някой, който се е регистрирал като "dimitar %WN%" е спечелил мерцедес. А и не мога да повярвам, че победителите ги уведомяват с SMS, 100 % им се обаждат.
Няма победител такъв-прочети 2-я SMS където пишат кои са спечелили Така-ето ти и малко от общите условия на играта от тяхният сайт: Разпределение на наградите Разпределението на наградите се извършва чрез ежедневни тегления и теглене за голямата награда на случаен принцип, както и чрез класиране по точки за седмичната награда, които се извършват автоматично по електронен път. Забележи: ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ/не напразно операторката първият път каза че системата ми е изпратила погрешно SMS 4.1. Уведомяване на спечелилитеОпределеният за победител ще бъде уведомен за това от Глобул (от номер за обслужване на клиенти 123) на номера, от който Клиентът се е регистрирал и с който е играл за спечелването на наградата. Уведомяването ще се извърши през деня следващ деня, в който Клиентът е играл за спечелването на наградата, ако се касае за дневна награда; в понеделник, ако се касае за седмична. НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ПО КАКЪВ НАЧИН ЩЕ БЪДЕШ УВЕДОМЕН.... Както и да е-просто поисках от вас съвет...Едва ли нещо ще се получи както казвате,но искам да си признаят грешката и най-вече да се види че системата им не е безгрешна и че по този начин/не дай си боже/ да причинат нещо на някой човечец със слаба психика...
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
.......но искам да си признаят грешката и най-вече да се види че системата им не е безгрешна и че по този начин/не дай си боже/ да причинат нещо на някой човечец със слаба психика...
Коментар