шкода форум написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Открадната Шкода
Collapse
X
-
Много готина октавия, дано се намери. Доста е загазил човека: при положение, че не може да покаже ключа, който е заминал заедно с колата, му увисва и каското... Това оставяне на колата с включен двигател, докато пазаруваме, е колкото неекологично, толкова и опасно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
miro2177 написа:лошо дано му платят каското че в акава ситуация малко вероятноTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Един познат(малко мура си пада) разправя как предния му шеф си намерил джипа-отишъл при някви бакшиши обещал бая пари награда и да видиш как половината таксиджии се оглеждат за тоя джип и накрая го намерили в Люлин. Сега кое е истина и кое митология не знам, но джипа си го караше и после човека...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Мои познати имаха аналогичен случай с едно Пежо 407. Застрахователите категорично отказват да признаят каквото и да е, а в последствие крадците сами се свързват с познатите ми за да искат откуп. Тук не съм сигурен дали не е имало натиск от страна на моите познати към застрахователите да си задвижат апапите и да свържат със собствениците или бандитите на своя инициатива са го направили, но в крайна сметка след плащане на поисканата сума им върнаха колата.А аз се чудя друго нещо... какво става ако в такава ситуация ти гепат колата, но всички необходими документи са си в теб и единственото, което липсва е ключа, който е бил на таблото, но имаш възможност да им дадеш втори ключ?
Коментар
-
BolgAryan написа:Мои познати имаха аналогичен случай с едно Пежо 407. Застрахователите категорично отказват да признаят каквото и да е, а в последствие крадците сами се свързват с познатите ми за да искат откуп. Тук не съм сигурен дали не е имало натиск от страна на моите познати към застрахователите да си задвижат апапите и да свържат със собствениците или бандитите на своя инициатива са го направили, но в крайна сметка след плащане на поисканата сума им върнаха колата.А аз се чудя друго нещо... какво става ако в такава ситуация ти гепат колата, но всички необходими документи са си в теб и единственото, което липсва е ключа, който е бил на таблото, но имаш възможност да им дадеш втори ключ?Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
BolgAryan написа:А аз се чудя друго нещо... какво става ако в такава ситуация ти гепат колата, но всички необходими документи са си в теб и единственото, което липсва е ключа, който е бил на таблото, но имаш възможност да им дадеш втори ключ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В такъв случай какво се прави... Гледате всички документи да са си във вас.... Винаги... И като си правите самото каско казвате че имате само един ключ и то тоя който си седи във кущи за да може да го снимат само него.... А този който дефакто ще карате с него не го пишете въобще като съществуваш... и при евентулани проблеми от този род... Показвате ключа който си е в къщи за да ви изплатят каскотоПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
shikito написа:В такъв случай какво се прави... Гледате всички документи да са си във вас.... Винаги... И като си правите самото каско казвате че имате само един ключ и то тоя който си седи във кущи за да може да го снимат само него.... А този който дефакто ще карате с него не го пишете въобще като съществуваш... и при евентулани проблеми от този род... Показвате ключа който си е в къщи за да ви изплатят каскотоBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар