шкода форум написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Открадната Шкода
Collapse
X
-
Много готина октавия, дано се намери. Доста е загазил човека: при положение, че не може да покаже ключа, който е заминал заедно с колата, му увисва и каското... Това оставяне на колата с включен двигател, докато пазаруваме, е колкото неекологично, толкова и опасно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
miro2177 написа:лошодано му платят каското че в акава ситуация малко вероятно
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Един познат(малко мура си пада) разправя как предния му шеф си намерил джипа-отишъл при някви бакшиши обещал бая пари награда и да видиш как половината таксиджии се оглеждат за тоя джип и накрая го намерили в Люлин. Сега кое е истина и кое митология не знам, но джипа си го караше и после човека...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Мои познати имаха аналогичен случай с едно Пежо 407. Застрахователите категорично отказват да признаят каквото и да е, а в последствие крадците сами се свързват с познатите ми за да искат откуп. Тук не съм сигурен дали не е имало натиск от страна на моите познати към застрахователите да си задвижат апапите и да свържат със собствениците или бандитите на своя инициатива са го направили, но в крайна сметка след плащане на поисканата сума им върнаха колата.А аз се чудя друго нещо... какво става ако в такава ситуация ти гепат колата, но всички необходими документи са си в теб и единственото, което липсва е ключа, който е бил на таблото, но имаш възможност да им дадеш втори ключ?
Коментар
-
BolgAryan написа:Мои познати имаха аналогичен случай с едно Пежо 407. Застрахователите категорично отказват да признаят каквото и да е, а в последствие крадците сами се свързват с познатите ми за да искат откуп. Тук не съм сигурен дали не е имало натиск от страна на моите познати към застрахователите да си задвижат апапите и да свържат със собствениците или бандитите на своя инициатива са го направили, но в крайна сметка след плащане на поисканата сума им върнаха колата.А аз се чудя друго нещо... какво става ако в такава ситуация ти гепат колата, но всички необходими документи са си в теб и единственото, което липсва е ключа, който е бил на таблото, но имаш възможност да им дадеш втори ключ?има някои които казват 1 а те имат 2 но аз примерно не съм лъгал.по принцип баща ми работи в застрахователна компания и се занимава точно с кражбите, и от него знам че в такава ситуация като на колегата почти няма варянт да се плати. но все пак след протокола на кат и т.н. зависи от обстоятелствата, може да съдиш застрахователя и евентуално след 10год да си вземеш парите
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
BolgAryan написа:А аз се чудя друго нещо... какво става ако в такава ситуация ти гепат колата, но всички необходими документи са си в теб и единственото, което липсва е ключа, който е бил на таблото, но имаш възможност да им дадеш втори ключ?.Аз питах моя застраховател какво ми пречи да обявя, че колата ми например има 1 ключ, а тя да има реално 2 или повече. Той ми отговори, че при евентуална кражба колкото по-малко са обявените ключове, толкова по-големи са съмненията за застрахователна измама и съответно по-трудно ще си получиш парите.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В такъв случай какво се прави... Гледате всички документи да са си във вас.... Винаги... И като си правите самото каско казвате че имате само един ключ и то тоя който си седи във кущи за да може да го снимат само него.... А този който дефакто ще карате с него не го пишете въобще като съществуваш... и при евентулани проблеми от този род... Показвате ключа който си е в къщи за да ви изплатят каскотоПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
shikito написа:В такъв случай какво се прави... Гледате всички документи да са си във вас.... Винаги... И като си правите самото каско казвате че имате само един ключ и то тоя който си седи във кущи за да може да го снимат само него.... А този който дефакто ще карате с него не го пишете въобще като съществуваш... и при евентулани проблеми от този род... Показвате ключа който си е в къщи за да ви изплатят каскотои също никога документите не се оставят вътре без ти да си наоколо
тия к.....та са станали толкова нагли ужас даже като си стъргам стъклата сутрин се оглеждам
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар