аз вече го пробвах няколко пъти... мисълта ми е за домашно червено вино добре сме го докарали и тази година сега гледам, че свинското е станало 8 лева - вратната пържолка... мъка мъкаааааааа...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А вие направихте ли си домашното???
Collapse
X
-
Мдаа - и домашната също....Ракията още лежи в бурето и пия миналогодишна, ама и червеното и бялото ги захванахме и то яко!С жената оправдаваме килце всяка вечер - после се чудя що ми е будала главата сутринAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
bagercho написа:Направил съм го и зелето протакам.Абе подготвил съм сеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Малиии страшна тема :D Аз за сега нямам възможност да си правя такива екстри ,но си подготвям мазето за в бъдеще.Иначе съм голям почитател на вината :D .Я споделете къкви вина и ракйики правите,по къква технология от какви сортове да почерпим малко идей от вашия опит.Да им усетим вкуса от растояние дето се вика :DMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
От както е пусната темата все избягвам да я чета защото си мисля ,че става дума за някое домашно на ученик нали съм с две ученички 2 и 3 клас.Пък то за кво ставало дума Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз вино не пия и не правя обаче се надявам скоро да стане новата домашна ,че старата свършва ,а идват празници за безделници и без домашна няма да е по домашному :D ,а що се отнася до цената на свинското един приятел ми взима от борсата вратни пържолки по 5 лв. килото ,а пилешките бутчета са на 3,60,така че мръвка има и киселко същоMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
coolboby написа:Знаем ги тея вратните по 5лв/кг ..френски някакви..комшиите се осмърдяха вече на тез пържоли.. много им миришеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Tornado написа:От както е пусната темата все избягвам да я чета защото си мисля ,че става дума за някое домашно на ученик нали съм с две ученички 2 и 3 клас.Пък то за кво ставало дума Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Immortal написа:Ники, вие добре ще се сватосате, ама коя ще е кръстницата? Че ако се е метнало синчето на тебе...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар