Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

А вие направихте ли си домашното???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А вие направихте ли си домашното???

аз вече го пробвах няколко пъти... мисълта ми е за домашно червено вино добре сме го докарали и тази година сега гледам, че свинското е станало 8 лева - вратната пържолка... мъка мъкаааааааа...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Напрайхме го, даже вчера го опитахме с едни дробчета ...
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Мдаа - и домашната също....Ракията още лежи в бурето и пия миналогодишна, ама и червеното и бялото ги захванахме и то яко!С жената оправдаваме килце всяка вечер - после се чудя що ми е будала главата сутрин
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Направил съм го и зелето протакам.Абе подготвил съм се
        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

bagercho написа:
          Направил съм го и зелето протакам.Абе подготвил съм се
          с тава топло време закъснях със слагането на зелето... ама мама е сложила едно карфиолче... лекинко резняк колко ракия пие..
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Малиии страшна тема :D Аз за сега нямам възможност да си правя такива екстри ,но си подготвям мазето за в бъдеще.Иначе съм голям почитател на вината :D .Я споделете къкви вина и ракйики правите,по къква технология от какви сортове да почерпим малко идей от вашия опит.Да им усетим вкуса от растояние дето се вика :D
            Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Моето винце е в едно съседно село - последния път като ходих да му хвърля едно око - още вреше...Предполагам че откакто застудя ще да е станало вече за пийване, но не съм ходил да го видя...А миналогодишното отдааааавна свърши Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

От както е пусната темата все избягвам да я чета защото си мисля ,че става дума за някое домашно на ученик нали съм с две ученички 2 и 3 клас.Пък то за кво ставало дума Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ааа как ве....де одиш с таз темка,домашно има има и за домашно,от училище за домашно.А пияно имате ли,да видим кой го знай лафа.

Коментар

Аз вино не пия и не правя обаче се надявам скоро да стане новата домашна ,че старата свършва ,а идват празници за безделници и без домашна няма да е по домашному :D ,а що се отнася до цената на свинското един приятел ми взима от борсата вратни пържолки по 5 лв. килото ,а пилешките бутчета са на 3,60,така че мръвка има и киселко също
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Знаем ги тея вратните по 5лв/кг ..френски някакви..комшиите се осмърдяха вече на тез пържоли.. много им мирише

Коментар

coolboby написа:
                        Знаем ги тея вратните по 5лв/кг ..френски някакви..комшиите се осмърдяха вече на тез пържоли.. много им мирише
                        Не знам на тях дали им мирише ама са си много готини :P
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Tornado написа:
                          От както е пусната темата все избягвам да я чета защото си мисля ,че става дума за някое домашно на ученик нали съм с две ученички 2 и 3 клас.Пък то за кво ставало дума Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          ку знаех, че са набори... щях да седя до теб на Копринка.. и да се сватосаме! :D
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аааа, прасешко си взех от една кланица по 4 лв килцето, ама е само за "наши" хора Ники, вие добре ще се сватосате, ама коя ще е кръстницата? Че ако се е метнало синчето на тебе...

Коментар

Immortal написа:
                              Ники, вие добре ще се сватосате, ама коя ще е кръстницата? Че ако се е метнало синчето на тебе...
                              Абре.., щом виното е хубаво... кой ти гледа родствените връзки? Поздрави жена си... от мен! (споменах ли ти, че я харесах? ) Братле.. га ше се заФормя следваща среща бре? Взеха да ми липсват мутрите ви.
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                              X