venco67 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А вие направихте ли си домашното???
Collapse
X
-
Humppa
Танина го знаем от кръстословиците. Има го и в чая. Защо е канцерогенен? Нали уж чай с коняк било полезно :D
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ний пък си нямаме домашно и не си правим,може би щот ни носят наготово-кога ракийка,кога винце...Жалко,че от раслото на кокал не дават...Таз година за сефте си сложихме кисело зеле,та с мъжо ми точим лиги още отсега... :DFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:Irka_fihi написа:Ний пък си нямаме домашно и не си правим,може би щот ни носят наготово-кога ракийка,кога винце...Жалко,че от раслото на кокал не дават...Таз година за сефте си сложихме кисело зеле,та с мъжо ми точим лиги още отсега... :DMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Колеги, моля направете разлика между "танин" и "теин"-алкалоид съдържащ се в чая /както пише в кръстословиците/. Не съм твърдял никъде че танинът е безопасен за здравето, но за съжаление хубаво, червено, както казват "дебело" вино без танин не става. А между другото вино правя повече от 12 год. Последните три години спрях да правя, защото се оказа че Винпром "С....е" /за да не правя реклама/ прави чудесно каберне, което купувам на цена 2,04 лв./л. Та така си реших проблема с танина да не го търся в коя част на гроздето се крие. А по отношение на "глупостите" които говоря се разрових в интернет и там в този саит http://www.vinoto.com/display.php?page=white пише за богатите на танин чепки. Та продължавам да твърдя, че танинът се намира в чепките, ципите и семките на гроздето.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Колеги, моля направете разлика между "танин" и "теин"-алкалоид съдържащ се в чая /както пише в кръстословиците/. Не съм твърдял никъде че танинът е безопасен за здравето, но за съжаление хубаво, червено, както казват "дебело" вино без танин не става. А между другото вино правя повече от 12 год. Последните три години спрях да правя, защото се оказа че Винпром "С....е" /за да не правя реклама/ прави чудесно каберне, което купувам на цена 2,04 лв./л. Та така си реших проблема с танина да не го търся в коя част на гроздето се крие. А по отношение на "глупостите" които говоря се разрових в интернет и там в този саит http://www.vinoto.com/display.php?page=white пише за богатите на танин чепки. Та продължавам да твърдя, че танинът се намира в чепките, ципите и семките на гроздето.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:...Иии голям сладкодумник си,направо ми потекоха лигите :DFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
господин venco67, настоятелно Ви моля да споделите извора на удоволствието - коя е избата е, какъв е сорта и каде бих могъл да си закупя от "кръвта Христова".Иначе не правя но пия Тъста прави отел с малко виала - обаче от 3 по 200 на другата сутрин съвсем леко усещам стягане в тила - много е безмилостен този отел Относно технологията (понеже пия и гледам да помагам при правенето) чепките се махат при всички положения (а пък да правиш отел и да оставиш чепките е гавра според мен).
Коментар
-
Neno Er написа:stan.s написа:...Иии голям сладкодумник си,направо ми потекоха лигите :DMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Irka_fihi написа:stan.s написа:Иии голям сладкодумник си,направо ми потекоха лигите :D ,дано някоя бременна булка не чете тая тема,че немогат зафтаса да и носят :DMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Tornado написа:От както е пусната темата все избягвам да я чета защото си мисля ,че става дума за някое домашно на ученик нали съм с две ученички 2 и 3 клас.Пък то за кво ставало дума Yellow_Flash_Colorz_PDT_06"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
stan.s написа:Irka_fihi написа:stan.s написа:Иии голям сладкодумник си,направо ми потекоха лигите :D ,дано някоя бременна булка не чете тая тема,че немогат зафтаса да и носят :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар