Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да ви представя новата си количка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да ви представя новата си количка!

Здравейте,Много се радвам да ви споделя , че успях да се сдобия с чисто нова кола и то не каква, а Фиат Браво т-джет :D Ето и снимчици на красавицата:
    Прикачени файлове

Супер, да си я караш със здраве!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Честита да ти е Сменяй подписа И раздуй как откъде за колко , с кви екстри и снимки отвътре
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Честито, колега! Голяма кукла! Със здраве да я караш и само да те радва!
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Честито за придобивката и ти пожелавам много безавариини километри.Между другото и едно въпросче.Гумите каква марка и модел са?Приличат ми на едни с асиметричен грайфер.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито колега и много,много,много безаварийни километри!!!! ...и най-важното.........ДА ПОЧЕРПИШ!!!
            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Тц,тц,тц как да не завиди човек, да не ти е уроки, много е убав автомобила, само трябва да преформиш леко надписа отзад и да се получи фиат-форум.орг
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Честито колега , колата е супер :D Дай някакви данни за двигателя , оборудването и возията :D
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

мноооооооооооооого безаварийни с тази кукла
                  Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Гумите са Nokian WR2 зимни много съм доволен от тях.

Коментар

Честито колега!Сподели впечатленията от автомобила,двигател екстри?

Коментар

Още един в отбора "New Bravo", трябва ни вече отделен раздел. Честито, само радости да носи и завист благородна да създава!
                        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                        Ex: Brava 1.6 1997
                        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Честито да си я караш с здраве
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

FIAT BRAVO 1.4 T-Jet 16V 120 к.с. Нивото на оборудване е Dynamic което ще рече най-високото. Впечатлен съм от качеството на материалите използвани в интериора на колата. Има си всичко двузонов климатроник, ел стъкла, ел. огледала, бордови компютър и др. Най-много съм впечатлен от системата Blue & Me ето и описанието от саита на фиат : Системата Blue&MeTM. Резултатът от сътрудничеството между Fiat Auto и Microsoft ще промени начина ти на комуникация и слушане на музика по време на път. С Blue&Me(TM) можеш да говориш по мобилния телефон, да прослушваш получените съобщения, да свържеш твоя медия плейър и да избереш най-подходящата музика за всяко пътуване, без да отклоняваш вниманието си от пътя, защото Blue&Me(TM) е винаги включена към твоите нужди чрез USB порт, Bluetooth® и универсалния гласов контрол.Колата се държи много добре на пътя. Стабилна е и това което ме радва е начина по които се изстрелва благодарение на турбинката. Минах и вече близо 5 хиляди км. и съм страшно доволен. Колата си заслужава пък и според мен е доста красива нали?
                            Прикачени файлове

Коментар

mitkomar написа:
                              FIAT BRAVO 1.4 T-Jet 16V 120 к.с. Нивото на оборудване е Dynamic което ще рече най-високото. Впечатлен съм от качеството на материалите използвани в интериора на колата. Има си всичко двузонов климатроник, ел стъкла, ел. огледала, бордови компютър и др. Най-много съм впечатлен от системата Blue & Me ето и описанието от саита на фиат : Системата Blue&MeTM. Резултатът от сътрудничеството между Fiat Auto и Microsoft ще промени начина ти на комуникация и слушане на музика по време на път. С Blue&Me(TM) можеш да говориш по мобилния телефон, да прослушваш получените съобщения, да свържеш твоя медия плейър и да избереш най-подходящата музика за всяко пътуване, без да отклоняваш вниманието си от пътя, защото Blue&Me(TM) е винаги включена към твоите нужди чрез USB порт, Bluetooth® и универсалния гласов контрол.Колата се държи много добре на пътя. Стабилна е и това което ме радва е начина по които се изстрелва благодарение на турбинката. Минах и вече близо 5 хиляди км. и съм страшно доволен. Колата си заслужава пък и според мен е доста красива нали?
                              като порасна и аз ще си купя такава честито колега и много много безавариини
                              BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
                              E46 320D

Коментар

Working...
                              X