Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицейски гафове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямам снимки, но сега като се прибирах тъкмо им теглих по една "благословия" на ямболските полицаи. Точно пред РДВР-то и пред т.нар. полицейски блок (ведомствен на полицията), се паркира поголовно по тротоара, така че пешеходците трябва да вървят по НЕОСВЕТЕНАТА улица с интензивно движение. И като стане белята - кой е виновен?!? А от другата страна на улицата няма тротоар поради строеж.Ама следващия път ще ги снимам...

Коментар

Полицаите редовно ги засичам да карат и да говорят по мобилни телефони, а също така шофират и без предпазен колан.
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

coolboby написа:
        В Търново редовно полицайте са без включени фарове!Днес един дебил с една Лагуна щях да го отнеса до бившия Битак, защото не си беше включил фаровете през деня добре, че майка ми каза в последния моменти скочих на спирачките.
        аз на някой търновски патрулки тей съм им набрал... ще ги кажа на господин Ценев за изцепки вече .. !
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

не си хабете клавиатурата да обсаждате всичко наи лошо събрано в 1(Тъп! Здрав! Опорит! и с Фуражка!) не заслужават толкова голямо внимание просто си ги псувайте на глас за да ви чуят
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

а с тая табела как се орпавяте ?
            Прикачени файлове
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

тия са изроди, даже и аз мога да я направя по правилна тази табела.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз лично нищо не хващам а съм от Търново .. изобщо незнам какви са тея пътиша ( завартулките отстрани ) единия мисля че е през триъгалника а другия ?
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  аз лично нищо не хващам а съм от Търново .. изобщо незнам какви са тея пътиша ( завартулките отстрани ) единия мисля че е през триъгалника а другия ?
                  Другия е през Чолаковци, но не са отбелязали връзката на телферите.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

===============================
                    // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                    ===============================

Коментар

Днес една патрулка до Sky City незнам коя е улицата и квартала..непознавам София, минаваше на авараийни по трамвайната линия с адската скорост..Май не е позволено а?

Коментар

uBoy написа:
                        а с тая табела как се орпавяте ?
                        Табелата дава представа за какво става дума за тези които познават В.Търново.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Я пък тия в бус лента на лаф
                          Прикачени файлове

Коментар

coolboby написа:
                            Я пък тия в бус лента на лаф
                            Не знам, колко е лаф... като гледам има някакви амбулантни търговци там, може би ги проверяват. :D Някой прати ли снимките по темата в КАТ, или си раздуваме само локуми тук?
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

според мен бъркате се , просто колегите са влезнали в ЦБА да си пазаруват
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Амм няма такъв майтап седиим си с един Приятел в Стара Загора на една главна улица (славянски) при което точно срещу нас спира някъф пасат и от там скачат 2 гладни педераса :Д при което и 2мата се хвурлят пред 2 коли за да им праят проверка за 10 секунди изгоряха 2-ма с акт бая смях си беше тфа на живо как скачаха да спират :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
                                Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Working...
                                X