Аз направих на типото в HDI от един колега, който не си сложи пари за него си и краиния релутат беше - 95 лв.Без отстъпката беше ~ 110 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-еВтината целогодишна Гражданска Отговорност !
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Разбира се, даже сега видях, че има пусната подобна тема - кой къде си е правил застраховка. Там един форумец се хвали, че за 1.2 кола дал 200 лева. Трябва да се сравняват цените преди да се склюва Гражданска отговорност, защото ИМА ГОЛЕМИ РАЗЛИКИ между застрахователите! --> Повтарям 1.9 ТД100 -> 132 лв. ХДИ Застраховане. Не е реклама! Никого не познавам там, просто са най-ниските цени!TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
Executer написа:Аз направих на типото в HDI от един колега, който не си сложи пари за него си и краиния релутат беше - 95 лв.Без отстъпката беше ~ 110 лв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nylon написа:Разбира се, даже сега видях, че има пусната подобна тема - кой къде си е правил застраховка. Там един форумец се хвали, че за 1.2 кола дал 200 лева. Трябва да се сравняват цените преди да се склюва Гражданска отговорност, защото ИМА ГОЛЕМИ РАЗЛИКИ между застрахователите! --> Повтарям 1.9 ТД100 -> 132 лв. ХДИ Застраховане. Не е реклама! Никого не познавам там, просто са най-ниските цени!
Коментар
-
lubobg написа:... Поредният който си направил евтина застраховка.По -тънки цени държат застрахователите който не изплащат реални обезщетения. Утре ако удариш някой голф 2 няма да има проблем.Ако обаче удариш някоя по-скъпа кола парите от застраховката ще се окажат крайно недостатъчно.Нали се сещаш кой ще доплаща разликата.Понеже застраховката на виновния трябва да покрие щетите на другия класическия мамулендо мисли така:" Че какво ме бърка мен понеже еди кой си няма да получи нищо".Само че в реалния живот става друго. Щом си отговорен за причиняването на дадени щети ,трябва да си отговорен и за оправянето им.Иначе по-евтино винаги има.Всеки сам да си прави сметката.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
В България нещо ако не се продава - ВДИГНИ МУ ЦЕНАТА! Колегата "поредния" ще е първи. Ти публикуваш потребителска информация за хората, който не знае да види (нали за това са форумите), ама все ще се намери някой да ти каже, че си мноо прост да си купуваш евтиното. Пишман вече ве.TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
Избирайте си:http://www.sdi.bg/onlineInsuranceКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар