Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-еВтината целогодишна Гражданска Отговорност !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз направих на типото в HDI от един колега, който не си сложи пари за него си и краиния релутат беше - 95 лв.Без отстъпката беше ~ 110 лв.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Разбира се, даже сега видях, че има пусната подобна тема - кой къде си е правил застраховка. Там един форумец се хвали, че за 1.2 кола дал 200 лева. Трябва да се сравняват цените преди да се склюва Гражданска отговорност, защото ИМА ГОЛЕМИ РАЗЛИКИ между застрахователите! --> Повтарям 1.9 ТД100 -> 132 лв. ХДИ Застраховане. Не е реклама! Никого не познавам там, просто са най-ниските цени!
      TD_100, че е кръгло число.

Коментар

аз направих днес във банка ДСК 114лв за коли до 1,8 със включена зелена карта, това пък е най евтиното което намерих аз :D
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Български имоти 145 лв за колата от подписа!
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Executer написа:
            Аз направих на типото в HDI от един колега, който не си сложи пари за него си и краиния релутат беше - 95 лв.Без отстъпката беше ~ 110 лв.
            110 - HDI - без връзки
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

nylon написа:
              Разбира се, даже сега видях, че има пусната подобна тема - кой къде си е правил застраховка. Там един форумец се хвали, че за 1.2 кола дал 200 лева. Трябва да се сравняват цените преди да се склюва Гражданска отговорност, защото ИМА ГОЛЕМИ РАЗЛИКИ между застрахователите! --> Повтарям 1.9 ТД100 -> 132 лв. ХДИ Застраховане. Не е реклама! Никого не познавам там, просто са най-ниските цени!
              Поредният който си направил евтина застраховка.По -тънки цени държат застрахователите който не изплащат реални обезщетения. Утре ако удариш някой голф 2 няма да има проблем.Ако обаче удариш някоя по-скъпа кола парите от застраховката ще се окажат крайно недостатъчно.Нали се сещаш кой ще доплаща разликата.Понеже застраховката на виновния трябва да покрие щетите на другия класическия мамулендо мисли така:" Че какво ме бърка мен понеже еди кой си няма да получи нищо".Само че в реалния живот става друго. Щом си отговорен за причиняването на дадени щети ,трябва да си отговорен и за оправянето им.Иначе по-евтино винаги има.Всеки сам да си прави сметката.

Коментар

lubobg написа:
                ... Поредният който си направил евтина застраховка.По -тънки цени държат застрахователите който не изплащат реални обезщетения. Утре ако удариш някой голф 2 няма да има проблем.Ако обаче удариш някоя по-скъпа кола парите от застраховката ще се окажат крайно недостатъчно.Нали се сещаш кой ще доплаща разликата.Понеже застраховката на виновния трябва да покрие щетите на другия класическия мамулендо мисли така:" Че какво ме бърка мен понеже еди кой си няма да получи нищо".Само че в реалния живот става друго. Щом си отговорен за причиняването на дадени щети ,трябва да си отговорен и за оправянето им.Иначе по-евтино винаги има.Всеки сам да си прави сметката.
                Тук намесваш проблеми, които нямат нищо общо с нас като задължени да си правим тези застраховки.Има си застрахователен надзор - те да му мислят.Аз по какво да разбера кой застраховател е добър и дали плаща на пострадалите. Дай, ако имаш някаква официална класация. Другото са празни приказки.Ние потребителите на тази ЗАДЪЛЖИТЕЛНА услуга ги класираме по цена.
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

В България нещо ако не се продава - ВДИГНИ МУ ЦЕНАТА! Колегата "поредния" ще е първи. Ти публикуваш потребителска информация за хората, който не знае да види (нали за това са форумите), ама все ще се намери някой да ти каже, че си мноо прост да си купуваш евтиното. Пишман вече ве.
                  TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Създателят на темата, да сортира отговорите и да четем на 1-ва страница коя е най-евтината застраховка! Моля! Бактън от теми, които уж са важни.., а трябва да четеш сума ти мнения не по темата и резултата от проуването е... неясен!
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Избирайте си:http://www.sdi.bg/onlineInsurance
                      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                      X