Току що си направих целогодишна гражданска отговорност при HDI-застраховане след сравняване на цените в интернет на всички застрахователни компании. Бравата ми е ТД100, в графата от 1.8 до 2.0 куб.см. Хората от ХДИ ми взеха 132 лв. Това е най-тънкото за момента, най-дебелото за моята кола беше 203 лв. но забравих при коя родна застрахователна компания. Внимавайте всички с цените, аз до скоро си мислех, че "гражданските" са почти на еднаква цена или с малки пренебрежителни разлики при различните "застрахователи", но НЕ Е ТАКА!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-еВтината целогодишна Гражданска Отговорност !
Collapse
X
-
Що бе loop??? Според теб как е правилно? С Ф или с В???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Що бе loop??? Според теб как е правилно? С Ф или с В???Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Inessita Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 12:06 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Да има! Аз правя граждански към ДЗИ и поне според техните тарифи има. София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград са с по - високи цени."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Inessita Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 12:06 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Да има! Аз правя граждански към ДЗИ и поне според техните тарифи има. София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград са с по - високи цени.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар