Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-еВтината целогодишна Гражданска Отговорност !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-еВтината целогодишна Гражданска Отговорност !

Току що си направих целогодишна гражданска отговорност при HDI-застраховане след сравняване на цените в интернет на всички застрахователни компании. Бравата ми е ТД100, в графата от 1.8 до 2.0 куб.см. Хората от ХДИ ми взеха 132 лв. Това е най-тънкото за момента, най-дебелото за моята кола беше 203 лв. но забравих при коя родна застрахователна компания. Внимавайте всички с цените, аз до скоро си мислех, че "гражданските" са почти на еднаква цена или с малки пренебрежителни разлики при различните "застрахователи", но НЕ Е ТАКА!!!
    TD_100, че е кръгло число.

109 лв преди месец я правих
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
      109 лв преди месец я правих
      Преди месец си е за преди месец,сега вече ни стигнаха повишенията.Аз на 3 места проверих досега под 140 лева не ми предложиха.

Коментар

109 лева, онлайн поръчка в Армеец, като маркираш, че няма да излизаш в чужбина, никакво повишение няма, щото оня ден и един колега си направи. Даже колегата я писа да му влезе в сила от 31.12 и в понеделник или вторник куриерът ще му я достави.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колега, извинявай за спама, но научете се как се пише ЕВТИН, много Ви моля!
          Brava 1.6 EL, '98
          182A4

Коментар

roro написа:
            Не не не не не ... немога ..... .....
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Що бе loop??? Според теб как е правилно? С Ф или с В???
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

loop написа:
                roro написа:
                Не не не не не ... немога ..... .....
                Кое му е смешното не разбрах? Това, че някои тук са неуки ли?
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

roro написа:
                  Точно това исках да напиша като видях заглавието.

Коментар

Колегата просто е пропуснал да напише ф-то главно. НалЕ?
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

jenshen73 написа:
                      Що бе loop??? Според теб как е правилно? С Ф или с В???
                      С "В" естествено..все пак нормално е понякога да се допускат правописни грешки, но просто това и аз не го бях забелязал и ми стана много смешно. Извинявам се за оффтопика.Поздрави.
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Аз да попитам-града има ли връзка с цената на застраховката,както има примерно обема на двигателя?

Коментар

Да има! Аз правя граждански към ДЗИ и поне според техните тарифи има. София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград са с по - високи цени.

Коментар

Inessita Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 12:06 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Да има! Аз правя граждански към ДЗИ и поне според техните тарифи има. София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград са с по - високи цени.
                            Сигурно защото стандарта на живот е по-висок там :D
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              Inessita Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 12:06 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Да има! Аз правя граждански към ДЗИ и поне според техните тарифи има. София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград са с по - високи цени.
                              Сигурно защото стандарта на живот е по-висок там :D
                              По скоро е по -голям шанса да се треснеш.

Коментар

Working...
                              X