Намерен автомобилен номер С3153М....Ако някой си го търси да се обади:0888 656 320
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Намерен автомобилен номер С3153М...
Collapse
X
-
Re: Намерен автомобилен номер С3153М...
geo_g написа:Намерен автомобилен номер С3153М....Ако някой си го търси да се обади:0888 656 320Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Изобщо нямаше да се учудя, ако те бяха изкарали да си го откраднал. Един път реших да ходя на рабоат с колелото и закъсах в квартал изток (гума спуках и се добрах до Цариградско шосе).Заключих го на едно дърво.После работих до късно и ходих с колата да си го мъкна в багажника до Дружба.Докато го пренасях от колата до блока, ме спря полиция и последва 10 минутен разпит какъв съм, що съм и от какъв зор мъкна колело в 11 и половина през нощта.Едва ли не го бях откраднал! Акъла ми изкараха тия хора. Казах им да им покажа гаранционната карта от практикер, но държаха да се заяджат докрай.
Коментар
-
fuoco написа:Изобщо нямаше да се учудя, ако те бяха изкарали да си го откраднал. Един път реших да ходя на рабоат с колелото и закъсах в квартал изток (гума спуках и се добрах до Цариградско шосе).Заключих го на едно дърво.После работих до късно и ходих с колата да си го мъкна в багажника до Дружба.Докато го пренасях от колата до блока, ме спря полиция и последва 10 минутен разпит какъв съм, що съм и от какъв зор мъкна колело в 11 и половина през нощта.Едва ли не го бях откраднал! Акъла ми изкараха тия хора. Казах им да им покажа гаранционната карта от практикер, но държаха да се заяджат докрай.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар