victor5 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против вечерния час за децата.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
...
Няма никаква полза от вечерния час, ако родителите не носят отговорност за децата си. Имаше случаи, в които полицията обира малолетните от кръчмите и издирва родителите им, а те (родителите) мърморят и се възмущават, че са нарушили спокойствието им. И в края на краищата - никакъв вечерен час не може да компенсира липсата на елементарно възпитание и контрол от страна на родителите. Затова ще си имаме и 12 годишни наркомани, и 15 годишни алкохолици...и какво ли не още. Децата са отражение на това, което сме ние. За сравнение - бабички, качващи се в автобус и децата от "Индиго"...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Няма никаква полза от вечерния час, ако родителите не носят отговорност за децата си. Имаше случаи, в които полицията обира малолетните от кръчмите и издирва родителите им, а те (родителите) мърморят и се възмущават, че са нарушили спокойствието им. И в края на краищата - никакъв вечерен час не може да компенсира липсата на елементарно възпитание и контрол от страна на родителите. Затова ще си имаме и 12 годишни наркомани, и 15 годишни алкохолици...и какво ли не още. Децата са отражение на това, което сме ние. За сравнение - бабички, качващи се в автобус и децата от "Индиго"...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: ...
batproho написа:karloson написа:Няма никаква полза от вечерния час, ако родителите не носят отговорност за децата си. Имаше случаи, в които полицията обира малолетните от кръчмите и издирва родителите им, а те (родителите) мърморят и се възмущават, че са нарушили спокойствието им. И в края на краищата - никакъв вечерен час не може да компенсира липсата на елементарно възпитание и контрол от страна на родителите. Затова ще си имаме и 12 годишни наркомани, и 15 годишни алкохолици...и какво ли не още. Децата са отражение на това, което сме ние. За сравнение - бабички, качващи се в автобус и децата от "Индиго"...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Ами да се започне с глоби на "родителите", смятам че и това е нещо макар и трудно приложимо но не и невъзможно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Със или без вечерен час все ще се чувствам странно когато се прибирам вкъщи към 24.00h, а по улиците е пълно с някакви напити и кряскащи деца...направо се чувствам като пенсионерка! Когато аз бях непълнолетна, макар че нямаше закон за вечерния час такъв беше въведен вкъщи..Явно, че цялата работа опира до родителите. Ще стане 01.00 през нощта и аз няма да знам къде е 15-годишната ми дъщеря?! Може и да звуча старомодно, но ЗА,ЗА и пак ЗА вечерния час + въвеждането на някакви глоби за безотговорни родители!животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар