Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против вечерния час за децата.
Collapse
X
-
Yavor написа:........Кире, тая свобода дето я прокламираш, ми намирисва на слободия братко.Ама да ти е жива и здрава Мира след някоя годинка друга мисъл ще имаш.Помни какво ТИ казвам!kiro_of_the_day написа:И това е не заради друго - а защото това е негласната, неофициална, но безспорна ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВАТА!
Коментар
-
Yavor написа:Vladim написа:ЗА, както и ЗА вечерен час за всички мангали!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Поздрав! Ученици нападнаха екип на bTVОколо 20 младежи нападнаха колегите ни - репортера Иван Георгиев и оператора Любомир Вучков в центъра на София вчера вечерта.Инцидентът е станал на улица в близост до НДК, докато екипът на bTV е снимал репортаж за спазването на вечерния час.http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=122234Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Много вой се надигна и когато се предложи млади хора без по възрастен придружител да не карат коли особенно нощем . Обаче реалноста е друга .http://www.dnes.bg/article.php?id=62197
Коментар
-
Immortal написа:Бе аз не помня по наше време да е имало вечерен час, и пак станахме хора (май).Последният автобус за към къщи беше в 22:40, и много често съм се прибирал с него, без да съм имал някакви проблеми.А тогава нямаше мобилни телефони, даже в къщи нямахме телефон. Звънях от пощата до комшиите, да кажат на наш’те че ще закъснея.А сега мобилните телефони им висят на вратовете, и пак няма контрол.Загубата на културни ценности у родителите пряко се отразява в липсата на такива в децата. Да го кажа по-грубо - народът изпростява, в т.ч. и децата.Политиците точно това искат - неграмотен народ с ниска ценностна култура, затворен в къщи - поради вечерен час, безпаричие и др.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ТВУ - Техникум за Вътрешна Украса. А Диане, вечерен час винаги е имало, дори и по наше време. През 1982-1986г. учих в ТСУ "К. Фичето" - Бургас - доста реномиран техникум и с желязна дисциплина. Понеже съм от Ямбол живеех на квартира. Една вечер към 22,30 на входната врата на квартирата ми цъфна курсовата с цялата родителска тройка /предполагам знаете каво е това/. Случайно пък този ден се бях прибрал навреме иначе... Та тогава не съм и мислил, че сега ще гласувам "ЗА" вечерния час. Но гласувайки по този начин, го правя с надеждата, че ще се контролира и няма да остане поредната врата в празно поле.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Аз не мисля, че вечерният час ще реши проблемите сега или в бъдеще. Нещата са малко инакви и опират до други въпроси. Нека вземем предвид това, че и аз до преди 3 години бях непълнолетен. Проблеми с моята майка да излизам до късно не съм имал, защото бях отговорен и като кажех, че се прибирам в 10 се прибирах в толкова. Разрешаваше ми се да стоя и до 2 и до 3. Важното беше да съм вкъщи, когато съм обещал, че ще съм там. И тогава пиех алкохол и сега и инциденти имахме с приятелите именно в този подлез и те не бяха малко. Доста белези имам от сбивания и отнесени бутилки по главата си, но това е реалността. Имаш късмет и продължаваш или нямаш и се случва най-лошото. Аз мисля, че трябва да има повече полицейско присъствие, за да се избягват точно тези инциденти, защото малките се бият по-лошо от възрастните. Те не знаят как да се бият и не спират докато единият просто не грохне. От друга гледна точка съм ЗА подстръкаването да се носи оръжие. Съветвам тези от вас, които имат деца просто да не го пренебрегват и да не разчитат само на "закони" и строг тон. Научете ги как да се пазят. Пратете ги да тренират бойни изкуства. Тези тренировки ще ги научат не само как да се пазят, но и на дисциплина, ред и отговорност. Занимавах се 11 години с Таекуондо и не съжалявам за нито един миг в залата. Спасявало ми е живота десетки пъти и то не само в ситуациите на сбиване. Вземете го предвид. Аз например в колата си нося въздушен пистолет, който е достатъчно силен от 5 до 10 метра да пробие дебело кожено яке, след което да мине и през плътта. Ефектът му е поразителен. Лошото е, че за да убедите някой, че не се шегувате трябва да му направите пиерсинг.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Че много голяма част от малолетните си правят каквото искат си е така. аз като бях на около 15-16 мога да кажа с ръка на сърцето че съм си се прибирал на време или ако закъснявам съм казвал на наще че ще закъснея малко и в пове4ето случаи сме били с приятели около блока ми. иначе напоследък засичал съм какви ли не изпълнения (като се започне от това някакви хлапета на по 15 и по-малко си пият каквото им скимне по заведенията та се стигне до това момичета на по 13-14 да се бият и карат че едната й е взела гаджето с което ходи от 2 седмици и много го обича). вече започвам да се чудя с тези деца какво бъдеще имаме и ще се оправи ли положението в тая държаваFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
А бе и аз съм "за",по принцип,ама незнам дали ще има смисъл.Ако не се спазва и никой не прави проверки-кел файда.Че то с тези убийства и изнасилвания,косата ми настръхва още отсега (предвид,че Иван е малък още).Изроди се нещо нацията,майката си е...ло!Едно време като че ли беше по-спокойно и сама съм се прибирала по нощите,без никви ядове.Сега вече малко се "поозъртам"..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Твърдо съм ЗА но, малките пикльовци веднага ще ревнат че им се нарушават гражданските права.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар