Най-после го въведоха този час.Дразня се от някакви келеши които до сред нощ се наливат с бира в парка пред блока в който живея и как реват като магарета пред интернет залата на първия етаж.Сега идва момента кой ще следи за спазването и дали ще глобяват.Време беше униформените да се позанимават и с това.Въвеждат вечерен час за децата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против вечерния час за децата.
Collapse
X
-
Явор Митев
Не е виновна липсата на вечерния час до сега, нито системата, правителството и т.н. и т.н.....виновни сме НИЕ, родителите / говоря в общ смисъл /...аз имам две дъщери, айде едната още не е човек както се казва, но за нищо на светна не бих си представил как ще стоя безучастно и неангажиран по никакъв начин, ако в 11.30 се наливат с водки с пича на класа в някоя чалгаджииска кръчма или бар. Колкото и вечерни часове да се въвеждат, както и контрол върху изпълнението му, ако родителите не се заемат с детето си, незнам кой друг би отговарял за това.Категорично смятам, че нещата, които формират поведението на подрастващите, са две - семейството и средата. В повечето случаи, средата дърпа назад, но семейството винаги е компенсирало. Ако двамата родители са оставили детето си на произвол, ако ще и дневен час да има, резултата няма да е никакъв.
Коментар
-
Авео написа:Ако двамата родители са оставили детето си на произвол, ако ще и дневен час да има, резултата няма да е никакъв.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
Tornado написа:КАто им се съберат два-три акта по няколко хиляди лева дали няма да се оправят.Ще опустеят улиците вечер колеги няма да има пубертетски викове и крясъци.
Коментар
-
Авео написа:Не е виновна липсата на вечерния час до сега, нито системата, правителството и т.н. и т.н.....виновни сме НИЕ, родителите / говоря в общ смисъл /...аз имам две дъщери, айде едната още не е човек както се казва, но за нищо на светна не бих си представил как ще стоя безучастно и неангажиран по никакъв начин, ако в 11.30 се наливат с водки с пича на класа в някоя чалгаджииска кръчма или бар. Колкото и вечерни часове да се въвеждат, както и контрол върху изпълнението му, ако родителите не се заемат с детето си, незнам кой друг би отговарял за това.Категорично смятам, че нещата, които формират поведението на подрастващите, са две - семейството и средата. В повечето случаи, средата дърпа назад, но семейството винаги е компенсирало. Ако двамата родители са оставили детето си на произвол, ако ще и дневен час да има, резултата няма да е никакъв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
-Kris- написа:Аз ли се лъжа, но вечерен час има от много време. Лятото беше 23:00 часа, зимата 21:30 или нещо такова ?
Коментар
-
Бе аз не помня по наше време да е имало вечерен час, и пак станахме хора (май).Последният автобус за към къщи беше в 22:40, и много често съм се прибирал с него, без да съм имал някакви проблеми.А тогава нямаше мобилни телефони, даже в къщи нямахме телефон. Звънях от пощата до комшиите, да кажат на наш’те че ще закъснея.А сега мобилните телефони им висят на вратовете, и пак няма контрол.Загубата на културни ценности у родителите пряко се отразява в липсата на такива в децата. Да го кажа по-грубо - народът изпростява, в т.ч. и децата.Политиците точно това искат - неграмотен народ с ниска ценностна култура, затворен в къщи - поради вечерен час, безпаричие и др.
Коментар
-
Отговорих с "не ме засяга" понеже вече порастнах и нямам малки деца, но реално съм за да има такъв вечерен час, поради това че сме бандитска държава и има огромна разлика как беше преди 5 години и как е сега. Сега в дискотеките има мин. 10 охранителя и се чустваш се едно си в затвор, а преди имаше 2-3, които си пият кафето и всичко беше кротко и спокойно. Сега вечер по пътищата има 10 пъти повече коли отокото преди 5-6 години и всеки кара като невиждал, шансът да бъде прегазен човек е много голям, особенно ако си келеш и си опукал 2-3 големи водки и не знаеш на кой свят си. Пък и за родителските тела ще е малко спестяване, като се има предвид, че отрочето им няма да ходи по дискотеки всяка вечер.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Абсолютно ЗА...с две ръце и тн.Обаче и люти глоби за родителите ако не се спазва наредбата. Ясно е едно, овцете им трябва пъдар и пес...друго не ги оправя!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
вечерен час винаги е имало. след Индиго малко затегнаха положението за година-две, тогава ме касаеше, но не съм имал проблеми с полицията по този въпрос. а не се прибирах до 22, ами до 5-6 сутринта, е, тогава смятах, че съм достатъчно умен цялата тази работа да не създаде проблем, сега също не смянтам,ч е не съм грешил по отношение на себе си тогава, но определено не е здравословно 14-15 годишно момиче или момче все тази, да се прибира в 3 посред нощ. честно казано, мисля че докъм 15-16 е добре до 22.30-23 да са се прибрали.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Авео написа:Не е виновна липсата на вечерния час до сега, нито системата, правителството и т.н. и т.н.....виновни сме НИЕ, родителите / говоря в общ смисъл /...аз имам две дъщери, айде едната още не е човек както се казва, но за нищо на светна не бих си представил как ще стоя безучастно и неангажиран по никакъв начин, ако в 11.30 се наливат с водки с пича на класа в някоя чалгаджииска кръчма или бар. Колкото и вечерни часове да се въвеждат, както и контрол върху изпълнението му, ако родителите не се заемат с детето си, незнам кой друг би отговарял за това.Категорично смятам, че нещата, които формират поведението на подрастващите, са две - семейството и средата. В повечето случаи, средата дърпа назад, но семейството винаги е компенсирало. Ако двамата родители са оставили детето си на произвол, ако ще и дневен час да има, резултата няма да е никакъв.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар