Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Shell V-power Diesel отзиви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От години зареждам бензин в Shell Младост. Читава е бензиностанцията. Но у нас е така - няма марки. Всичко си е до КОНКРЕТНАТА бензиностанция, без значение логото на коя фирма е .
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
      Но у нас е така - няма марки. Всичко си е до КОНКРЕТНАТА бензиностанция, без значение логото на коя фирма е .
      Единственото правилно мнение в цялата тема и си мисля, че с него се изчерпа.. Поздрави.
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

та, вече заредих да видим ще напиша после дали ми е харесало и дали има разлика...а нещо много тъпо...не всички бензиностанции шел имат в-пауър дизел...наложи ми се да ходя на тази на владислав чак за да заредя...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

та колеги, вече седмица карам със в пауър-а...да ви кажа честно разлика има но може би е съвсем малка и не се усеща или е просто внушение. Усетих определено разлика във паленето и вървежа когато смених масло 4 свещи подгревни и въздушен филтър. Факт е обаче че колата работи по спокойно това го забелязах и преди да сменя маслото и т.н.. Като цяло мога да определя разхода като добър защото със 25Л съм минал към 420км и то си я понастъпвам добре което по мои сметки е към 6/100 и то само градско във Варна. А сравнено със ОМВ с подобно каране щеше да ми даде повече. Въпреки че това засичане лампа-лампа не е много точно оставам с извода че нафтицата е добра и мисля да зареждам само там вече. А и дават бонусчета. Вече си имам шел смарт карта и си купих едно БМВ Z3 роудстър за 1,99 май беше. доволен съм като цяло! Тази вечер пак ги посетих. Останах доволен.ПС. Има нещо което не ми хареса изобщо обаче. Бих ви посъветвал никога ама никога да не зареждате от шел-а на крайезерния преди разклона за аспарухов мост. Онази вечер отидох да заредя и останах с паднала уста и отворени очи...целия персонал беше събран на входа на бензиностанцията (на магазина, а не извън бензиностанцията) и си опъваха яко две мари...ужас... идеше ми да се обадя в полицията чак ама им теглих една и си заминах...

Коментар

Какво са правили на магазина????
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Сигурно са пушили трева. Това "мари" и аз за сефте го чувам.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Сигурно marijuana = Maria Juana = Mary Jane = Mary = Мария = Мара.

Коментар

ogi28b написа:
                  Сигурно marijuana = Maria Juana = Mary Jane = Mary = Мария = Мара.
                  хаха от мара...по Варненски така и викаме поне аз и познатите ми...че мн.ч на мара е мари иначе оги мисли последователно браво

Коментар

kiselo написа:
                    иначе оги мисли последователно
                    Пробвал съм да мисля и успоредно, ама е по-трудно. Получава се следното "Марихуана - хероин - кокаин - екстази - диазепам.."

Коментар

Ама това не прави горивото скапано.Що да не се зарежда там?
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                        Ама това не прави горивото скапано.Що да не се зарежда там?
                        Лично аз търся комбинация от добро гориво и обслужване на ниво. С това което видях в тази бензиностанция определено считам, че обслужването не е на ниво. Ако персонала може да си позволи подобни неща на работното си място, какво ли могат да си позволят тези които ръководят тази бензиностанция и какво ли могат да си позволят да направят с горивото!? Затова препоръчвам да не зареждате там. Пък който иска може докато си зарежда да опъне една тревичка със касиерката примерно

Коментар

Щом се кефиш на точките - зареждай в неделя, че са двойни

Коментар

vital написа:
                            Между Шел и Шел има разлика. Има някои Шел-ове с лошо качество на горивото. В други е добро. Изглежда е въпрос на късмет.
                            Явно във Варна всички шел-ове са с кофти качество. Не е било да заредя гориво там и да мина с пъти по-малко километри от тези на които съм свикнал. Навремето ОПЕЛ-а ми гореше 10лв/100км. На ШЕЛ №1 във Варна заредих за 10лв. и минах 60км. Айде холан. Не само това съм тествал - пълнил съм до горе и бензин и от как пуснаха - и газ - все така - ако от лукойл/петрол/топливо изкарвам със 9/100 газ - с шелския карам до 15/100... Пфф...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                            X