Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Shell V-power Diesel отзиви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шефът ми е с някакъв нов джип на Мерцедес и след адски проблеми с невървеж, забиване на носа и обикаляне по всевъзможни сервизи около половин година накрая се оказало, че само с V-power Diesel джипа върви като хората.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз карам 4 коли предимно с нафта от Шел и нямам проблем.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Абе и аз като вас подминавах Топливо и знаех, че имат само строителни материали, но един човек, който е счетоводител в Синергон ми препоръчваше горещо нафтата на Топливо. Аз го изгледах недоверчиво. Минах през Овча купел и си сипах преди два месеца. Ами какво да ви кажа, жена ми, която кара колата през деня иска само оттам да зареждаме вече, щото вървяла по-добре Лошото обаче е, че колонката с дизела е само една и винаги има 2-3 коли преди мен.

Коментар

Като купих Бравока го напълних с премиума на ОМВ, после сложих V-Power Diesel и имах чувството, че взе да хапе повече асфалта.Засега си карам с ОМВ.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

благодаря за отзивите...мисля да пробвам пък ще видим. Ще изчакам сигурно другата седмица ще ми светне лампиона и ще заредя стабилно па каквото сабя покаже...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ls1 написа:
              Тази към Балчик е като на кръговото на Албена не тръгнеш директно за Балчик, а по следващия изход. Тоя път не минава през Балчик, а го избикаля от запад. И там из селцата по пътя има Ромпетрол, но не се сещам кое точно.
              Аааааа ясно, аз помислих, че е някъде във Варна. Аз на това кръгово цепя към Балчик и направо на вилата
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

За сега съм най-недоволен от шел и омв. Най- често зареждам в лукоил, но ми е интересно какво мислят другите... В еко също сипвах няколко пъти, но ми се стори, че колата не върви мн.
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ НА ЕДНО МЯСТО, НЕ БЯХ ЧЕЛ!

Коментар

PASSARELLA написа:
                    ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ НА ЕДНО МЯСТО, НЕ БЯХ ЧЕЛ!
                    Абе, смятах да пиша ама... няма смисълБъди жив и здрав колега
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Точно така, недей! Отворковци...добре, че беше фиат форума, за да разбули тайната около качеството на Shell.От изписаните идиотизми до момента разбрах:1. Да печелиш състезания наред в продължение на десетки години с Ферари, не е голяма хвалба!2. Изобщо няма смисъл от реклами за милиарди долари, нито от 100 годишна история - марка като ШЕЛ може да бъде развенчана за ден-два в автофорум3. Не е необходимо да разбираш от начин на производство на горива, нито пък да си световно признат капацитет по темата, за да заявиш категорично и безпрекусловно, че ШЕЛ са пълни боклуци.

Коментар

PASSARELLA написа:
                        Отворковци...
                        Моля те, внимавай с обръщенията, както виждаш никой не те е обидил.Това че ШЕЛ имат 500 годишна истроия, не означава нищо при факта че се намираме в БГ. Работил съм няколко месеца там преди доста години. Всичко във фирмата по онези времена беше пълна шуробаджанащина. Бензина беше пълен с вода. Сега не знам как им е бензина, но нафтата определено не е най-доброто на света, е не е и най-лошото на света, ама едва ли това има изобщо нещо общо с ферари. Въпреки всичко, като не си съгласен можеш да го кажеш нормално, а не с подобен тон. "Идиотизми" не е много нормално определение. Темата е "Shell V-power Diesel отзиви?" което предполага всеки да си каже мнението, а мнението за такова нещо е субективно. Ти кво очаваш, всеки да изкара лабораторен анализ ли?
                        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Точно така, недей! Отворковци...добре, че беше фиат форума, за да разбули тайната около качеството на Shell.От изписаните идиотизми до момента разбрах:1. Да печелиш състезания наред в продължение на десетки години с Ферари, не е голяма хвалба!2. Изобщо няма смисъл от реклами за милиарди долари, нито от 100 годишна история - марка като ШЕЛ може да бъде развенчана за ден-два в автофорум3. Не е необходимо да разбираш от начин на производство на горива, нито пък да си световно признат капацитет по темата, за да заявиш категорично и безпрекусловно, че ШЕЛ са пълни боклуци.
                          Коментирай ако обичаш падналия ми разход на газ, при положение че няколко години зареждах само на Шел точно заради името и традицията. Но се оказа, че съм бъркал, а чудех защо Бравата гори толкова много. Аз също бях рязочарован, но го преживях - направи го и ТИ!Но не коментирай мен, за да не изпадаме в кофти положения...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Сигурно се повтарям, с две коли разхода ми на реномирани вериги бензионстанции ми е еднакъв(газ и бензин).Който иска да зарежда на Ромпетрол и на Бай Петко на безионстанцията.Аз от ШЕЛ съм доволе вече 5 години само там зареждам.И Бравата гори 6.5 на сто.
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Между Шел и Шел има разлика. Има някои Шел-ове с лошо качество на горивото. В други е добро. Изглежда е въпрос на късмет.

Коментар

Винаги съм се чудил, защо ромите държат да се казват роми, а не цигани!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_25

Коментар

Working...
                                X