Шефът ми е с някакъв нов джип на Мерцедес и след адски проблеми с невървеж, забиване на носа и обикаляне по всевъзможни сервизи около половин година накрая се оказало, че само с V-power Diesel джипа върви като хората.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Shell V-power Diesel отзиви?
Collapse
X
-
Абе и аз като вас подминавах Топливо и знаех, че имат само строителни материали, но един човек, който е счетоводител в Синергон ми препоръчваше горещо нафтата на Топливо. Аз го изгледах недоверчиво. Минах през Овча купел и си сипах преди два месеца. Ами какво да ви кажа, жена ми, която кара колата през деня иска само оттам да зареждаме вече, щото вървяла по-добре Лошото обаче е, че колонката с дизела е само една и винаги има 2-3 коли преди мен.
Коментар
-
ls1 написа:Тази към Балчик е като на кръговото на Албена не тръгнеш директно за Балчик, а по следващия изход. Тоя път не минава през Балчик, а го избикаля от запад. И там из селцата по пътя има Ромпетрол, но не се сещам кое точно.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Точно така, недей! Отворковци...добре, че беше фиат форума, за да разбули тайната около качеството на Shell.От изписаните идиотизми до момента разбрах:1. Да печелиш състезания наред в продължение на десетки години с Ферари, не е голяма хвалба!2. Изобщо няма смисъл от реклами за милиарди долари, нито от 100 годишна история - марка като ШЕЛ може да бъде развенчана за ден-два в автофорум3. Не е необходимо да разбираш от начин на производство на горива, нито пък да си световно признат капацитет по темата, за да заявиш категорично и безпрекусловно, че ШЕЛ са пълни боклуци.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Отворковци...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Точно така, недей! Отворковци...добре, че беше фиат форума, за да разбули тайната около качеството на Shell.От изписаните идиотизми до момента разбрах:1. Да печелиш състезания наред в продължение на десетки години с Ферари, не е голяма хвалба!2. Изобщо няма смисъл от реклами за милиарди долари, нито от 100 годишна история - марка като ШЕЛ може да бъде развенчана за ден-два в автофорум3. Не е необходимо да разбираш от начин на производство на горива, нито пък да си световно признат капацитет по темата, за да заявиш категорично и безпрекусловно, че ШЕЛ са пълни боклуци.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар