Колеги е рових рових не намерих никъде отзиви за тази нафтица. Мисля да сменя ОМВ със шел. Уж нали е по-добра V-power. Дайте малко отзиви да знам дали да предприемам тази стъпка. В момента изчаквам да ми светне лампата и тогава да заредя евентуално такава нафтица. Знам, че е малко по скъпа в момента на ОМВ във Варна SprintDiesel е 1.97, а шел V-power e 2.11, но мисля че ще е по добре за моторчето. Вие как мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Shell V-power Diesel отзиви?
Collapse
X
-
doofiat написа:Боклук - пуши и няма ускорение.Намери къде има бензиностанция Топливо и зареждай с тяхната нафта и ще си доволен.Тази нафта не е от Лукойл и е с 3 ст. даже по-евтина от лукойлската.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
4o4kata написа:Ако и нафтата им е като бензина на Шел БЕГАЙ далече.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
И моето мнение е за ЕКО, много по хубава нафта (поне предполагам аз съм на бензин), но определено е по добре от Шел, ОМВ, Лукойл и т.н. Сипвах само на ОМВ до момента в които колата започна да ми харчи по 12-15 на 100км (градско). смених с ЕКО и проблема изчезна, вече пак си ми харчи както преди 9-10/100км (градско).п.с. Повече никога няма да зареждам на ОМВ. Нямам им доверие. Цакат те със зареденото количество, което е много тъпо, и това стана откакто петрола поевтиня, преди това нямаше проблеми.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Явор Митев
ЕКО...от лични наблюдения, бензина и нафтата им са добри. Конкурират се с Ромпетрол, но....по-скоро бих препоръчал ЕКО
Коментар
-
ls1 написа:Мисля си скоро да пробвам Ромпетрол, аз около Варна знам само нагоре към Балчик, другаде има ли наблизо?Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
trace написа:4o4kata написа:Ако и нафтата им е като бензина на Шел БЕГАЙ далече.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар