TIP написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изтървах така желания Лаптоп ASUS EEE PC 4G SURF
Collapse
X
-
Много разправия е да слагаш друг windows. Но според мен става и за основен компютър, стига да не се работи много дълго на него, че все пак малкия екран ще уморява. Но като батерия/размери/функционалност/цена според мен няма свестна конкуренция.Извинявам се на Tornado, че обърнах темата в друга посока.Относно EEE PC 4G SURF - просто перфектен за интернет - мейл, форуми или browse с почти безсмъртна батерия(може да се купи от един сайт още по-мощна ). До известна степен става и за Мултимедия. Специално тази цена от ~ 200лв ме разби. До сега най-малко бях виждал за 370лв.
Коментар
-
stan.s написа:TIP написа:vital написа:Толкова е и тук горе-долу - между 850-860лв(за 160GB с Win XP).Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Humppa
-
Най-ниската доставяема цена с 24 месеца гаранция е за модела ASUS EEE PC 4G_SURF/BLUE - 455лв. при курс 1.53. Не знам тоя супермаркет как може да постигне намаление от 100%, но според мен наистина е било партенка...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Скоро бях чел статия за това как големи вериги обявяват промоция на стоки които нямат изобщо в наличност.99.99% съм сигурен че не са продали нито една бройка на тази цена в цяла Българя.Оставащите 0.01% са - ДА продали са 4-5 бройки колкото да не могат да ги съдят - което си е супер БЕЗПЛАТНА реклама.Точно твоят случай.
Коментар
-
Доскоро имахме тая машинка и жената много и се радваше. Продадохме я за 300лв., изглеждаше като от магазина. Единствената причина за продажбата е тея 4г диск. Жената пази някакви огромни архиви в outlook-а, който съответно не иска да пази нищо на подвижни медии. Бяха и останали някакви 100-ина мегабайта. Сега и взехме 904 HD, модела с 80г диск. Доволни сме, но е далеч по-тежичко пък и малко по-голямо. Като си свикнал на лекичкото и малкото...дразнехме се в началото. И все пак е далеч от големите тукмаци. Едното е да ходиш насам натам и да не ти тежи, другото е да се опнеш пред телевизора удобно - поне за мен.
Коментар
-
Колеги,според мен цените на тия играчки ще падне много скоро.В момента тук в Холандия ги раздават с едногодишен абонамент 20евро на месец 200 минути лаптопчето и някакъв евтин телефон безплатно.И много от хората в интернет си ги продават.Така ,че много скоро ще дойдат и в Бг. на разумна цена.П.П имах предвид 2-ра употреба.Доскоро имахме тая машинка и жената много и се радваше. Продадохме я за 300лв., изглеждаше като от магазина. Единствената причина за продажбата е тея 4г диск. Жената пази някакви огромни архиви в outlook-а, който съответно не иска да пази нищо на подвижни медии. Бяха и останали някакви 100-ина мегабайта. Сега и взехме 904 HD, модела с 80г диск. Доволни сме, но е далеч по-тежичко пък и малко по-голямо. Като си свикнал на лекичкото и малкото...дразнехме се в началото. И все пак е далеч от големите тукмаци. Едното е да ходиш насам натам и да не ти тежи, другото е да се опнеш пред телевизора удобно - поне за мен.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Продажбите мисля започнаха и това ако са служители на веригата Домо шапка им свалям.http://www.kaldata.com/forums/index....owtopic=102218Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Наистина на практика много малко хора са се докопали до елката. Most казаха че са били 300 бр, последните 2 са били в магазина в Борово, където вчера твърдяха че нямат, а човека подържащ складовата им програма показа скрийншот че има 2 бр.. После се разбра че били запазени за някакви служителки там...Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
ЕЕЕ 901 за мен лично е по-добрия избор от 1000H ако се ползва за ултрамобилно pc! Няма твърд диск, а е с 16 gb флаш, а и липсата на движещи се части удължава живота на батерията! Издръжа по 5 часа във режим на плейване на видео! Ако мястото не стига се сдобивате с една SDHC карта и си свиркате! А тези старите еее pc вече са .... outlet и е нормално да струват по 200-300 лв!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ls1 написа:Стан, добър е обхвата. Жената го е ползвала по летища без проблем. И все пак най-добре е да направиш едно тестче преди да го купиш, потърси някой около теб дето го има колкото за пробата.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар