Снощи имах изпълнения. Използвам форума, за да благодаря на двама колеги, които се отзоваха моментално. На "Тодор Александров" при Макдоналдс, се оказа че алармата ми е аут. Не искаше да отключи колата и съответно да се изключи. След няколко обаждания, ме посъветваха да не мърдам от колата, защото това бил новият модерен начин за крадене на коли-прихващат ти алармата и като духнеш за помощ - колата аут. Днес в сервиза казаха, че алармата е с подменен код и не реагира по никакъв начин на дистанционното. Не ми се ще да мисля, дали варненското шеви щеше да пътува разкроено из софииските таксита, но......ситуацията е доста съмнителна.Както и да е. Искам да благодаря на Ванката / fihi /, който дойде веднага за съдействие, както и на колегата Коста /kluchar /, че помогна на колата да потегли.......В момента колата е в сервиз в Габрово, без аларма и централно заключване, но поне казаха, че ще я оправят...Пазете си колите, мира няма в тая ш...а държава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Големи благодарности към fihi и kluchar...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
и ся ко....за Емо няма благодарности, така ли? Добре че всичко се е разминало по-най-добрия възможен начин.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Явор Митев
phoenix написа:и ся ко....за Емо няма благодарности, така ли? Добре че всичко се е разминало по-най-добрия възможен начин.
Коментар
-
Re: Големи благодарности към fihi и kluchar...
Авео написа:В момента колата е в сервиз в Габрово, без аларма и централно заключване, но поне казаха, че ще я оправят...:FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Явор Митев
Re: Големи благодарности към fihi и kluchar...
NikMar написа:Авео написа:В момента колата е в сервиз в Габрово, без аларма и централно заключване, но поне казаха, че ще я оправят...:
Коментар
-
Ех ,тоз форум бе...Аз пък научих за инцидента на Авео от kluchar. Тъкмо му звънях да го питам нещо за подобен проблем на мой приятел, и той вика, ай, че тръгвам да помагам на Авео, че не ще да му се отключи колата Надявам се всичко да се оправи, Явка!Значи тъй правят гадовете, а? Сменят ти кода на алармата и после пипат... цццц. Мамка им.
Коментар
-
Мда, по този начин на един приятел му откраднаха цигари за 15’000лв от служебния ван... за минута и половина... много са ловки, мамка им.Доколкото разбрах те дебнат някъде наблизо с лаптопа, той прихваща вълните, които дистанционното изпраща и след малко изпраща същите вълни и отключва колата...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Тоя лаптоп със същите вълни в какъв спектър ги изпраща??? Баси стрийт легендите дето си развивате тука...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар