Аз купих моята брава на абсолютен късмет пък... почти нищо не разбирах. Покарах я всичко ми се стори ОК и я взех. Е след година и 7 месеца вече мога само да кажа, че не съм очаквал толкова читава кола да излезе. Имам едно единствено влизане в сервиз за смяна на консумативите и това е. 30000км навъртяни само сипвам и карам. Онзи ден сменях масло като я вдигнаха и погледнах отдолу беше перфектна никаква ръжда... носачи амортесьори всичко изглеждаше ОК. Та всичко си е въпрос на късмет колега... това че си попаднал на кофти бройка.. не е извод за всички фиати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си излея душата : Почва да ми писва от тая кола
Collapse
X
-
Ама той колегата, доколкото виждам, не е правил генерални изводи за марката, а само от неговата кола се оплаква. Но наистина всички коли се чупят, дори и новите, така че...въпрос на късмет, кога и кое ще трябва да се смени.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
gamencerista написа:Е извини ме, на сестра ми е 91ва година и няма забележка, за почти година само радиатораFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Да си излея душата : Почва да ми писва от тая кола
gamencerista написа:Да започнем от начало : С кеф си купих колата, с кеф си я направих 1вия път, но вече 4 месеца винаги излиза по нещо. Но последната седмица направо ми се изправиха косите : откъртена дръжка на дясна врата, изпуснал амортисьор, проблем с паленето, проблем със спирачките.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Ами наистина, вината не е в колата или марката. На моята за 13000 км съм й сменял само задни накладки, масло и филтри. В събота ще сменям и термостат. В този ред от мисли, колко горе-долу струва труда за това?Та така, колега - всичко е късмет и оглед преди купуването. Не намразвай марката точно заради тази кола. Успех!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Vladim, не видях някой да е казал, че Фиат не го кефи, а и не може само да хвалим марката. Човека има проблем, оплаква се, това всъщност е форум, нали? Споделяме и хубавото и лошото, свързано с колите ни и не само. Аз не съм съгласен, че една марка се чупи повече от друга, ама не върви и да казваме, че Фиат е най-доброто едва ли не. Ще заприличаме на феновете на една друга марка...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Vladim, не видях някой да е казал, че Фиат не го кефи, а и не може само да хвалим марката. Човека има проблем, оплаква се, това всъщност е форум, нали? Споделяме и хубавото и лошото, свързано с колите ни и не само. Аз не съм съгласен, че една марка се чупи повече от друга, ама не върви и да казваме, че Фиат е най-доброто едва ли не. Ще заприличаме на феновете на една друга марка...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Абе лесно има, ама първо трябва да питаш, нали за това е форума - спирачките много много не ти трябват - нали си си купил кола да караш, не да спираш, дръжките... ми една е достатъчна, но пък и през багажника може да се влиза, амортисьорите - тук е по-сложно, но ако решиш може да видиш редовния ти маршрут как е - с повече леви или десни завои и да смениш само от едната страна. Ако я паркираш на наклон, паленето не е толкова страшно...И кво сега - излиза, че си давал пари за едното нищоlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Абе лесно има, ама първо трябва да питаш, нали за това е форума - спирачките много много не ти трябват - нали си си купил кола да караш, не да спираш, дръжките... ми една е достатъчна, но пък и през багажника може да се влиза, амортисьорите - тук е по-сложно, но ако решиш може да видиш редовния ти маршрут как е - с повече леви или десни завои и да смениш само от едната страна. Ако я паркираш на наклон, паленето не е толкова страшно...И кво сега - излиза, че си давал пари за едното нищоVladim написа:Еми... какво излиза? Че сестра ти си е избрала по-добра кола, т.е. има повече усет към тез неща?! Razz Въпрос на късмет. Продавай тази и се надявай на другата нищо да не пипашFiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Re: Да си излея душата : Почва да ми писва от тая кола
gamencerista написа:....Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ъъъъ, ами, чудя се, ся ко... Моята предна седалка се разскърца - гадна е - що тъй? Колега, чудя се - купил си си кола - няма значение марката и модела - правило номер едно - да си провериш спирачките и ходовата част! Всичко останало е божа работа и късмет!Прав е колегата - за 1500 лева - по-добре читаво типо!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар