Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Емулатора МАМЕ за мулти ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емулатора МАМЕ за мулти ?

Някой колега може ли да ми даде линкче, откъде да смъкна въпросното МАМЕ но да е с мулти и игрички да има (като онези на ръчките от едно време).Благодаря в аванс!
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

За МАМЕ не знам но има един друг емулатор Callus, на него се поддържа мулти, но игрите са малко. Може да пробваш и Final Burn ако не намериш други.

Коментар

Прати един skype на лично и ще ти пратя имам към 1-2 гб в игри! А с MAME може да се играе мулти в сървъра на headoff!!! Аз лично съм се сцепвал!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз някога имах всички възможни игри, които могат да се играят през МАМЕ-32. Бяха 4 ДВД-та ... около 15-16 Gb, но един смешник ме завлече с дисковете... Самия емулатор може да се свали от Zamunda.netАко имаш проблеми със свалянето - пиши на скайпа, ще ти го изпратя
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Благодаря момчета, но се оправих вече. Играем мрежа с кайлера сървър и един кайлера.длл. :D
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
          X