jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Soft за безплатно звънене към GSМ.
Collapse
X
-
-
@lov: Ще ти генерира трафик според употребата му - ако го ползваш за чат - не е много, но ако решиш да говориш вече става сериозен обем. Аз съм си решил проблема с телефонията другояче Националните ми и международните ми обаждания минават през VoIP телефон, който е с номер в гр. Варна, но може да е в цял свят като физическо местоположение, условието е да има интернет и компютър или да си носиш SIP машинката и да имаш телефон с нормално RJ. Вярно, ако премина на различен от БТК Интернет - ще реализирам близо 350лв/годишно икономии от абонаментни кожодерски такси... обмислям го, но във Варна все още няма читава подземна алтернатива...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
То и аз така съм решил проблема в общи линии с VoIP телефонията. Но въпроса ми относно скайпа беше какво се получава в статичен режим. Тоест без да ползвам чата или телефония. Щото сега като ми се наложи влизам да си свърша работа и излизам. За 5-10 минути чат ми таксуват жълти стотинки което е добре. За проба влизах без да ползва чат и цената за трафика пак беше същата и нещо не ми се вързха нещата. А тея педали в разпечатката не ти отчитат трафика и нямам база за сравнение.
Коментар
-
lov написа:То и аз така съм решил проблема в общи линии с VoIP телефонията. Но въпроса ми относно скайпа беше какво се получава в статичен режим. Тоест без да ползвам чата или телефония. Щото сега като ми се наложи влизам да си свърша работа и излизам. За 5-10 минути чат ми таксуват жълти стотинки което е добре. За проба влизах без да ползва чат и цената за трафика пак беше същата и нещо не ми се вързха нещата. А тея педали в разпечатката не ти отчитат трафика и нямам база за сравнение.
Коментар
-
@lov: Skype в пасивен режим (онлайн, но без чат и приказки) пак генерира трафик - служебната информация, която се обменя. И понеже не чист текст както при ICQ, а има и контроли, HTML понякога и още неизяснен трафик (поне аз не съм си го изяснил, защото не ме е интересувал) - това са все байтове, които накрая ти плащаш Ааа, понякога вървят и разни рекламки по скайпа, които въпреки, че не можеш да ги видиш на телефона - пак ти се набутват от сървъра. Смяната на статуса на всичките в контакт листа ти - също се таксува като трафик... в интерес на истината закачането и откачането ми генерираха "огромен" лог от информация, но не мярнах колко байта е. Сесиите на Skype са кодирани - не подлежат на лесно подслушване ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
lov написа:То и аз така съм решил проблема в общи линии с VoIP телефонията. Но въпроса ми относно скайпа беше какво се получава в статичен режим. Тоест без да ползвам чата или телефония. Щото сега като ми се наложи влизам да си свърша работа и излизам. За 5-10 минути чат ми таксуват жълти стотинки което е добре. За проба влизах без да ползва чат и цената за трафика пак беше същата и нещо не ми се вързха нещата. А тея педали в разпечатката не ти отчитат трафика и нямам база за сравнение.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
daley написа:А има ли програмка, с която като говоря с някого и оператора му да ми плаща че съм използвал точно него. За Благодарност.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
nanobanano написа:lov написа:То и аз така съм решил проблема в общи линии с VoIP телефонията. Но въпроса ми относно скайпа беше какво се получава в статичен режим. Тоест без да ползвам чата или телефония. Щото сега като ми се наложи влизам да си свърша работа и излизам. За 5-10 минути чат ми таксуват жълти стотинки което е добре. За проба влизах без да ползва чат и цената за трафика пак беше същата и нещо не ми се вързха нещата. А тея педали в разпечатката не ти отчитат трафика и нямам база за сравнение.
Коментар
-
Немската фирма Бетамакс,която си премести седалището в Швейцария предлага доста програми за VOIP.Ползвам я от 4 години и съм много доволен от услугите.Последната програма,която ползвах се казва 12voip www.12voip.com Kъм стационарни телефони в България е безплатно.Към мобилните е 18 евро цента или 35 стотинки с ДДС.Преди време цената към мобилните в БГ беше 10 евроцента,но...Хубавото е,че не лъжат в сметките и се ччува отлично.Може би някой друг техен продукт е по-евтин.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
lov написа:nanobanano написа:lov написа:То и аз така съм решил проблема в общи линии с VoIP телефонията. Но въпроса ми относно скайпа беше какво се получава в статичен режим. Тоест без да ползвам чата или телефония. Щото сега като ми се наложи влизам да си свърша работа и излизам. За 5-10 минути чат ми таксуват жълти стотинки което е добре. За проба влизах без да ползва чат и цената за трафика пак беше същата и нещо не ми се вързха нещата. А тея педали в разпечатката не ти отчитат трафика и нямам база за сравнение.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар