Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Soft за безплатно звънене към GSМ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Сега, аз ограничения на сметките не си слагам, но на 11те сим карти във фирмата + офис телефона + втория VOIP телефон сметките ми са около 200лв...
    И тогава един въпрос към теб като специалист по компютрите. Какъв трафик би ми генерирал скайпа ако го пусна през телефона си. Имаш ли си на идея.Не ме е яд че плащам безплатен обяд няма никъде. Ама ме е яд че у нас са само монополисти не предлагат кой знае какво качество на услугата и дерат кожи. И към колегата автор на темата. По на тънко от 11-12 ст да говори твоя приятел на мобилен в испания здраве му кажи.
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Предадох му инфото Ви. Благодаря Ви от негово име Живи и здрави
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

@lov: Ще ти генерира трафик според употребата му - ако го ползваш за чат - не е много, но ако решиш да говориш вече става сериозен обем. Аз съм си решил проблема с телефонията другояче Националните ми и международните ми обаждания минават през VoIP телефон, който е с номер в гр. Варна, но може да е в цял свят като физическо местоположение, условието е да има интернет и компютър или да си носиш SIP машинката и да имаш телефон с нормално RJ. Вярно, ако премина на различен от БТК Интернет - ще реализирам близо 350лв/годишно икономии от абонаментни кожодерски такси... обмислям го, но във Варна все още няма читава подземна алтернатива...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

То и аз така съм решил проблема в общи линии с VoIP телефонията. Но въпроса ми относно скайпа беше какво се получава в статичен режим. Тоест без да ползвам чата или телефония. Щото сега като ми се наложи влизам да си свърша работа и излизам. За 5-10 минути чат ми таксуват жълти стотинки което е добре. За проба влизах без да ползва чат и цената за трафика пак беше същата и нещо не ми се вързха нещата. А тея педали в разпечатката не ти отчитат трафика и нямам база за сравнение.
          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

lov написа:
            То и аз така съм решил проблема в общи линии с VoIP телефонията. Но въпроса ми относно скайпа беше какво се получава в статичен режим. Тоест без да ползвам чата или телефония. Щото сега като ми се наложи влизам да си свърша работа и излизам. За 5-10 минути чат ми таксуват жълти стотинки което е добре. За проба влизах без да ползва чат и цената за трафика пак беше същата и нещо не ми се вързха нещата. А тея педали в разпечатката не ти отчитат трафика и нямам база за сравнение.
            През GPRS не се таксува престоя,а само приета и изпратен информация(данни).

Коментар

Сложи си очилата и прочети внимателно въпроса ми и тогава давай мнения и пояснявай.
              BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

@lov: Skype в пасивен режим (онлайн, но без чат и приказки) пак генерира трафик - служебната информация, която се обменя. И понеже не чист текст както при ICQ, а има и контроли, HTML понякога и още неизяснен трафик (поне аз не съм си го изяснил, защото не ме е интересувал) - това са все байтове, които накрая ти плащаш Ааа, понякога вървят и разни рекламки по скайпа, които въпреки, че не можеш да ги видиш на телефона - пак ти се набутват от сървъра. Смяната на статуса на всичките в контакт листа ти - също се таксува като трафик... в интерес на истината закачането и откачането ми генерираха "огромен" лог от информация, но не мярнах колко байта е. Сесиите на Skype са кодирани - не подлежат на лесно подслушване ...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Нали точно в това ми е проблема че не мога да разбера точно в пасивен режим приблизитено какъв трафик прави. Все пак няма ли някаква възможност да се засече примерно за няколко часа. Знам че сесиите са кодирани и то доста добре и ако беше лесно нямаше да питам специалисти.
                  BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

lov написа:
                    На GSM-a ли ползваш скайпа?
                    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

http://voipfree.hit.bg/prog.htm

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

А има ли програмка, с която като говоря с някого и оператора му да ми плаща че съм използвал точно него. За Благодарност.

Коментар

daley написа:
                          А има ли програмка, с която като говоря с някого и оператора му да ми плаща че съм използвал точно него. За Благодарност.
                          Това вече ме довърши
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

nanobanano написа:
                            lov написа:
                            Да на една дърта motorola v1075 .Има официална версия на скайпа за телефони под Java но нещо не ми тръгна и ползвам Nimbuz.Всъщност програмката има много възможности. Като имаш само чат който е през GPRS. Ако искаш може и да говориш но тогава връзката ти минава през някакъв номер но не обърнах внимание но май беше на наш оператор.Но тогава си се набутваш с разговора като цена. Сина ми подкара JustVip на една нокия и когато имаш Wirless си е на далавера защото там си имам акаунт и си говоря почти без пари с цял свят. А вече почти на всякъде по летища и гари има безплатен интернет да не говорим колко незаключени мрежи има щом си на зор. За 5-10 минути няма да гътнеш никого. И докато писах видях че има и друг въпрос. Да има такива оператори като например Wind в Италияи като ти звънят примерно от стационарен телефон след като разговора ти продължи над 2-3 минути оператора ти дава няколко цента бонус за това че те търсят от друг оператор. Даже и да говоря с някоя от voip програмите през нета пак дават бонус.Ама в българия докато изравним цените на разговорите с тези на вънка и да получаваме такива бонуси има доста да почакаме.
                            BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

Немската фирма Бетамакс,която си премести седалището в Швейцария предлага доста програми за VOIP.Ползвам я от 4 години и съм много доволен от услугите.Последната програма,която ползвах се казва 12voip www.12voip.com Kъм стационарни телефони в България е безплатно.Към мобилните е 18 евро цента или 35 стотинки с ДДС.Преди време цената към мобилните в БГ беше 10 евроцента,но...Хубавото е,че не лъжат в сметките и се ччува отлично.Може би някой друг техен продукт е по-евтин.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

lov написа:
                                nanobanano написа:
                                lov написа:
                                Да на една дърта motorola v1075 .Има официална версия на скайпа за телефони под Java но нещо не ми тръгна и ползвам Nimbuz.Всъщност програмката има много възможности. Като имаш само чат който е през GPRS. Ако искаш може и да говориш но тогава връзката ти минава през някакъв номер но не обърнах внимание но май беше на наш оператор.Но тогава си се набутваш с разговора като цена. Сина ми подкара JustVip на една нокия и когато имаш Wirless си е на далавера защото там си имам акаунт и си говоря почти без пари с цял свят. А вече почти на всякъде по летища и гари има безплатен интернет да не говорим колко незаключени мрежи има щом си на зор. За 5-10 минути няма да гътнеш никого. И докато писах видях че има и друг въпрос. Да има такива оператори като например Wind в Италияи като ти звънят примерно от стационарен телефон след като разговора ти продължи над 2-3 минути оператора ти дава няколко цента бонус за това че те търсят от друг оператор. Даже и да говоря с някоя от voip програмите през нета пак дават бонус.Ама в българия докато изравним цените на разговорите с тези на вънка и да получаваме такива бонуси има доста да почакаме.
                                Мисълта ми беше че някъде в менюто на телефона трябва да има текущ трафик на kb(MB) и можеш да разбереш колко ти е трафика при статичен скайп

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                                X