Е чак безплатни не но има доста на които цената е в пъти по ниска. А към стационарни телефони почти смешна. А ако пък ти се налага да правиш международни разговори особенно към определени дестинации си е супер. Лично аз доста говоря и с 10 евро кредит изкарвам около 4-5 месеца. Като статистика може да се приеме че почти всеки ден говоря с чужбина и не се ограничавам по никакъв начин за продължителноста на разговора.
lov: И коя е тая толкоз евтина програма? Аз говоря с щатите и канада на 6ст/мин. Не се ограничавам, но чужбина си е глобално понятие и примерно със Бахрейн цената ми не е 6ст Виж със Сингапурски мобилен ми е толкоз
Аз в момента ползвам това; http://www.justvoip.com/en/calling-rates.html#letk Говоря и аз с българия канада италия англия и гърция. Като с италия почти всеки ден. Е с канадските мобиилни оператори няма как да стане че то почти ги няма но стационарния ти е фри поне за сега. А за тези дестинации с мобилен отсреща както и да го смяташ цената е по ниска и от наще оператори за национален разговор. Е нали все пак сме и с най високи цени на мобилни услуги в европа че май и в света.Тука има няколко от известните провайдери така че избирай кой ти е по изгоден според дестинацията и действай.http://voipfree.hit.bg/ Мисля си че изкарах поне за една бира почерпка.
lov: лъжеш се за цените В Канада примерно мобилната връзка си е цифра - мой приятел се жалва, че плаща по 400CAD/месец за 2та GSM-а
Да не работиш за някой от мобилните оператори случайно че се хвана веднага за сламката с канада. Аз не знам какво са ти обяснявали за мобилните в канада но там преди около 3 години старира първият им GSM оператор. Преди това имаха само аналогова от рода на мобифоните. и цените им съвсем бяха мижави. Влачеха едни мобифони като тухла почти два пъти по големи от тия които се ползваха в българия.Като го сложиш в джоба няма опасност те отвее вятъра. Не съм се интересувал скоро но не вярвам да са изградили още супер мрежа за толкова кратко време, а и поради големите растояния има проблем да се мине изцяло на цифровизация Така че GSM мрежа само в големите градове и толкова. Ше звънна все пак утре да се поинтересувам кое как е като цена. А при тия цени дето ги казваш по вероятно да фалира който и да е оператор при условие че конкурента има по сигурна връзка на по ниска цена. Не забравяй че там националните разговори през стационарните след 21 часа вечер до сътринта и през празничните дни са напълно безплатни. А относно цените по европа ги знам пределно добре щото почти всеки месец съм на вън а да ползваш пък роуминг на наще оператори си е меко казано извращение.Ако съм запазил някоя разпечатка ще взема да я пусна да видиш как само че си минал от един оператор на друг почват да те таксуват наще хубосници. И ако телефона ти е на автоматичен режим на мрежа и имаш 4-5 оператора както е в Италия например познай колко ще ти е сметката като се прибереш. А това го няма никъде по белия свят да не говорим като цена на минута разговор а още повече да го сравняваме към средната заплата за страната както би било редно. Който и да се опитва не може да ме убеди че в българия няма картелно споразумение относно цени на мобилни услуги и горива. Баламите отдавна измряха и всеки се спасява както може но аз лично не желая да плня гушите на някого щото е монополис на пазара.При първа възможност аут както направих с БТК. И дано ме извини колегата че му оспамих темата.
Някой знае ли такава програма, с която би било възможно да се звънне на ГСМ оператори безплатно
Имаше един номер на времето ....... обаче не е програма а проста поредица от числа. От уличен автомат или GSM започваш да набираш +3599 ( все едно влизаш в BG) после следваше код на някое малко градче или село ( още с аналогова централа) и номера на ,който ще се обаждаш - и имаш около 1мин. разговор. Това беше единственото безплатно нещо,което съм виждал към GSM оператор.............................
"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Някой знае ли такава програма, с която би било възможно да се звънне на ГСМ оператори безплатно
Имаше един номер на времето ....... обаче не е програма а проста поредица от числа. От уличен автомат или GSM започваш да набираш +3599 ( все едно влизаш в BG) после следваше код на някое малко градче или село ( още с аналогова централа) и номера на ,който ще се обаждаш - и имаш около 1мин. разговор. Това беше единственото безплатно нещо,което съм виждал към GSM оператор.............................
@lov: Не бе, прост компютърджия съм. Просто имам 2ма приятели дето ми се жалват от цените в Канада. Вероятно си прав за шитнявата има GSM мрежа - нямам читава информация, но единия от "канадците" се жалваше, цитирам "Телефони месечно - 400CAD"... Сега, аз ограничения на сметките не си слагам, но на 11те сим карти във фирмата + офис телефона + втория VOIP телефон сметките ми са около 200лв...
Ще му предам инфото. А той искал да говори с ГСМи от Испания. Някакъв руски хакер бил му казал, че имало такава програма, но не може да го издири сега да го пита пак за това е цялата дандания Шоу да става
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Аз като бях в САЩ и ползвах скайпа говорих с всички номера - стационарни и GSM-и без пари. Говоря само за американски телефони, разбира се. И се чудех колко са напред хората - могат да говорят безплатно с всички. Не знам мобилните оператори как го позволяват това, но е факт, установен лично от мен. Сега от България чрез скайп мога да звъня в Америка безплатно само на телефони от сорта на Alitalia, Hewlett-Packard и т.н., които по принцип са безплатни там.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар