Някой знае ли такава програма, с която би било възможно да се звънне на GSМ оператори безплатно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Soft за безплатно звънене към GSМ.
Collapse
X
-
И аз се опитвам да обесня, че такава програма няма, защото би следвало да фалират операторите но...този мой авер не мирясва... имало та имало ..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:И аз се опитвам да обесня, че такава програма няма, защото би следвало да фалират операторите но...този мой авер не мирясва... имало та имало ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е чак безплатни не но има доста на които цената е в пъти по ниска. А към стационарни телефони почти смешна. А ако пък ти се налага да правиш международни разговори особенно към определени дестинации си е супер. Лично аз доста говоря и с 10 евро кредит изкарвам около 4-5 месеца. Като статистика може да се приеме че почти всеки ден говоря с чужбина и не се ограничавам по никакъв начин за продължителноста на разговора.
Коментар
-
lov: И коя е тая толкоз евтина програма? Аз говоря с щатите и канада на 6ст/мин. Не се ограничавам, но чужбина си е глобално понятие и примерно със Бахрейн цената ми не е 6ст Виж със Сингапурски мобилен ми е толкозSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз в момента ползвам това; http://www.justvoip.com/en/calling-rates.html#letk Говоря и аз с българия канада италия англия и гърция. Като с италия почти всеки ден. Е с канадските мобиилни оператори няма как да стане че то почти ги няма но стационарния ти е фри поне за сега. А за тези дестинации с мобилен отсреща както и да го смяташ цената е по ниска и от наще оператори за национален разговор. Е нали все пак сме и с най високи цени на мобилни услуги в европа че май и в света.Тука има няколко от известните провайдери така че избирай кой ти е по изгоден според дестинацията и действай.http://voipfree.hit.bg/ Мисля си че изкарах поне за една бира почерпка.
Коментар
-
lov: лъжеш се за цените В Канада примерно мобилната връзка си е цифра - мой приятел се жалва, че плаща по 400CAD/месец за 2та GSM-аSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:lov: лъжеш се за цените В Канада примерно мобилната връзка си е цифра - мой приятел се жалва, че плаща по 400CAD/месец за 2та GSM-а
Коментар
-
Re: Soft за безплатно звънене към ГСМ.
tyson написа:Някой знае ли такава програма, с която би било възможно да се звънне на ГСМ оператори безплатно"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Re: Soft за безплатно звънене към ГСМ.
MOYA написа:tyson написа:Някой знае ли такава програма, с която би било възможно да се звънне на ГСМ оператори безплатноFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
@lov: Не бе, прост компютърджия съм. Просто имам 2ма приятели дето ми се жалват от цените в Канада. Вероятно си прав за шитнявата има GSM мрежа - нямам читава информация, но единия от "канадците" се жалваше, цитирам "Телефони месечно - 400CAD"... Сега, аз ограничения на сметките не си слагам, но на 11те сим карти във фирмата + офис телефона + втория VOIP телефон сметките ми са около 200лв...Steliyan's Life!
Коментар
-
Ще му предам инфото. А той искал да говори с ГСМи от Испания. Някакъв руски хакер бил му казал, че имало такава програма, но не може да го издири сега да го пита пак за това е цялата дандания Шоу да става"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз като бях в САЩ и ползвах скайпа говорих с всички номера - стационарни и GSM-и без пари. Говоря само за американски телефони, разбира се. И се чудех колко са напред хората - могат да говорят безплатно с всички. Не знам мобилните оператори как го позволяват това, но е факт, установен лично от мен. Сега от България чрез скайп мога да звъня в Америка безплатно само на телефони от сорта на Alitalia, Hewlett-Packard и т.н., които по принцип са безплатни там.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар