Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На каква цена са спирачните тръбички на БРАВОТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На каква цена са спирачните тръбички на БРАВОТО

Някой знаели на каква цена са Спирачните тръбички предни ( лява и дясна ) на фиат браво 1.6 ?

Ще сменям на Бравата днес и 2те на лявата са по 12лв + 20 лв труд .
    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
    "What do you do to help save the world?"

Коментар

Мерси колега! Ама аз трябва да сменям сега и металната тръба защото неиска да се развие !Да знаеш къде се продават , защото проверих на няколко места и казаха ми , че не се продават , а се правят!Положението стана много напечено.....

Коментар

PB 5976 BC написа:
        Мерси колега! Ама аз трябва да сменям сега и металната тръба защото неиска да се развие !Да знаеш къде се продават , защото проверих на няколко места и казаха ми , че не се продават , а се правят!Положението стана много напечено.....
        Към 12 ще звънна в сервиза да попитам има ли ...Е колега няма да мога да ти помогна не видях от къде си сори
        "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
        "What do you do to help save the world?"

Коментар

PB 5976 BC написа:
          Има достатъчно автомобили които се продават на части във форума и не вярвам да имаш проблем с намирането на металната тръбичка.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Тъй, като със старата кола съм брал бая неприятности с развиването на тръбичката от маркуча, мога да ви посъветвам освен задължителното пръскане със спрей и изчакването му да подейства, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се използват само качествени инструменти, които да обхващат добре гайковидният накрайник на тръбичката! В противен случай много лесно се "заклепва" и свалянето става невъзможна мисия... Ако усетите, че има голям луфт между ключа и тръбичката, опитайте с друг ключ! Ако пак се опъва опитайте с нагряване.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
            X