Някой знаели на каква цена са Спирачните тръбички предни ( лява и дясна ) на фиат браво 1.6 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На каква цена са спирачните тръбички на БРАВОТО
Collapse
X
-
PB 5976 BC написа:Мерси колега! Ама аз трябва да сменям сега и металната тръба защото неиска да се развие !Да знаеш къде се продават , защото проверих на няколко места и казаха ми , че не се продават , а се правят!Положението стана много напечено....."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Мерси колега! Ама аз трябва да сменям сега и металната тръба защото неиска да се развие !Да знаеш къде се продават , защото проверих на няколко места и казаха ми , че не се продават , а се правят!Положението стана много напечено.....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Тъй, като със старата кола съм брал бая неприятности с развиването на тръбичката от маркуча, мога да ви посъветвам освен задължителното пръскане със спрей и изчакването му да подейства, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се използват само качествени инструменти, които да обхващат добре гайковидният накрайник на тръбичката! В противен случай много лесно се "заклепва" и свалянето става невъзможна мисия... Ако усетите, че има голям луфт между ключа и тръбичката, опитайте с друг ключ! Ако пак се опъва опитайте с нагряване.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар